Ο Βλάσης Τσάκας φέρνει άραβα επενδυτή για τις παρελάσεις!

Η καλύβα ψηλά στο βουνό

Το ενδιαφέρον των μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας να επενδύσουν στις εθνικές μας επετείους, μετέφερε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους Βλάσης Τσάκας

Στιγμιότυπο από τη συμφωνία επι της αρχής για τη χορηγία μαμούθ στον Ελληνικό στρατό, μεταξύ του Βλάση Τσάκα και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.Στιγμιότυπο από τη συμφωνία επι της αρχής για τη χορηγία μαμούθ στον Ελληνικό στρατό, μεταξύ του Βλάση Τσάκα και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Έτοιμος να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των παρελάσεων και να επενδύσει σε αυτές, αναβαθμίζοντάς τις σε θέαμα διεθνούς επιπέδου, φέρεται να είναι συγγενής του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, σύμφωνα με τον Έλληνα εκπρόσωπό του.

Μεταξύ άλλων, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διεμήνυσε ότι, εκτός από την κάλυψη των αναγκών των αρμάτων μάχης και των αεροπλάνων σε καύσιμα, ώστε να παρελαύνουν επί διήμερο, προκειμένου να εκσφενδονίσουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων σε πρωτοφανή ύψη, σκοπεύει επίσης να δώσει ιδιαίτερη σημασία και στη γενικότερη αναβάθμιση της παρέλασης φέρνοντας π.χ. τον Ροναλντίνιο σε ρόλο σημαιοφόρου.

(Η συνέχεια στο σύνδεσμο)

Ο Βλάσης Τσάκας φέρνει άραβα επενδυτή για…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 7 επιπλέον λέξεις

Αρέσει σε %d bloggers: