Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Ελληνικό Success Story»: Φεύγουν από την Ελλάδα μεγάλες εταιρείες φωτοβολταϊκών!

Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Το κατά πόσο ισχύει το περίφημο «ελληνικό Success Story» το αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι στη καθημερινότητά μας, από αυτά που βιώνουμε και ειδήσεις, όπως η παρακάτω, απλά επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ε.Α.Δ.

Φεύγουν πολυεθνικές φωτοβολταϊκών από την αντιαναπτυξιακή Ελλάδα

fotovoltaika2Καμπανάκι κινδύνου για τον κλάδο κρούει ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών, ζητώντας σε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό αλλαγή της πολιτικής.

Οι ρυθμίσεις των τελευταίων μηνών για τα φωτοβολταϊκά διώχνουν από τη χώρα τις πολυεθνικές του κλάδου. Χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2013, ενώ εταιρείες που είχαν επενδύσει σημαντικά ποσά τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά ετοιμάζονται να αποχωρήσουν επισημαίνεται στην επιστολή του Συνδέσμου.

«Πολλές πολυεθνικές του κλάδου μάλιστα, οι οποίες επένδυσαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τη χώρα,
αφού δεν βλέπουν καμία άμεση προοπτική ανάκαμψης και βιώσιμης ανάπτυξης. Το ίδιο και εκατοντάδες μηχανικοί και επιστήμονες που αναζητούν πλέον…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 217 επιπλέον λέξεις