«Κλείστε ΤΩΡΑ ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, ΕΒΑ, διώξτε τους όλους και μην αποζημιώσετε κανέναν»

H Τρόικα απαιτεί πάλι ΑΙΜΑ: "Κλείστε ΤΩΡΑ ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, ΕΒΑ, διώξτε τους όλους και μην αποζημιώσετε κανέναν"

Μέσω… e-mail οι χαρτογιακάδες της Τρόικας ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ την ελληνική κυβέρνηση να βάλει λουκέτο σε ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, ΕΑΒ και να μην αποζημιώσει κανέναν απολυμένο!

Και γιατί να μη το ζητάνε; Τόσο καιρό δεν αλωνίζουν οι δανειστές; Δεν βλέπουν ότι η κυβέρνηση ΕΚΤΕΛΕΙ πιστά τις εντολές; Γιατί να μην αποθρασυνθούν και άλλο;

Τον «ξαφνικό θάνατο» της ΛΑΡΚΟ, της ΕΛΒΟ, της ΕΑΣ και της ΕΑΒ, λοιπόν, απαιτεί η Τρόικα: σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης Σαμαρά- Βενιζέλου το βράδυ της Κυριακής απέρριψε το κυβερνητικό σχέδιο για εκκαθάριση των τριών εταιριών εν λειτουργία και την μερική διάσωση τους μαζί με κάποιες θέσεις εργασίας και απαιτεί να ακολουθηθεί η μέθοδος της ΕΡΤ, καθιστώντας σαφές ότι δεν συναινεί για την διάθεση των 40 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό με την μορφή δανεισμού, προκειμένου να γίνει η αναδιάρθωση των αμυντικών βιομηχανιών .

Την αποκάλυψη της απόφασης της Τρόικα την έκανε η αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε πως την περασμένη εβδομάδα εστάλη η πρόταση για την αναδιάρθρωση των αμυντικών βιομηχανιών στην Τρόικα αφού πρώτα την ενέκριναν ο Αντώνης Σαμαράς και το υπουργείο Οικονομικών. Το βράδυ της Κυριακής όπως επεσήμανε η κ. Γεννηματά, η Τρόικα απάντησε μέσω e-mail χαρακτηρίζοντας τις προτάσεις «μη ρεαλιστικές και μη βιώσιμες».

Τώρα οι κυβερνητικοί διαρρέουν ότι ο Σαμαράς… εκνευριστηκε και είπε ότι «πάμε για πόλεμο με την Τρόικα». Τώρα, μάλιστα. Τους πάγωσε το αίμα.

http://www.toxwni.gr