ΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Με ορμητήριο την Σούδα το αμερικανικό υποβρύχιο USS Florida απέπλευσε για Συρία

Greek National Pride

IRANMISSILESXL_0Το Ισραήλ καλεί κλάσεις εφέδρων υπό τα όπλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ενόπλων του δυνάμεων εν όψει της αναμενόμενης αμερικανικής επίθεσης στη Συρία και υπό τον φόβο της συριακής αντίδρασης, αλλά και της αντίδρασης της συμμάχου της Συρίας της Χεζμπολάχστον Λίβανο.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προετοιμασίες αναφορικά με την αντιαεροπορική και αντιβαλλιστική άμυνα. Πιο συγκεκριμένα μια δεύτερη πυροβολαρχία του αντι-βαλλιστικού συστήματος Iron Dome μετακινήθηκε στα βόρεια σύνορα της χώρας κοντά στο Λίβανο ενώ μια άλλη πυροβολαρχία Patriot μετακινήθηκε στο κεντρικό Ισραήλ.

Στο μεταξύ η ισραηλινή Αεροπορία ανακοίνωσε ότι αύξησε το επίπεδο ετοιμότητας του αντι-βαλλιστικού συστήματος Arrow-2 . Όπως δήλωσε ανώτατος Ισραηλινός στρατιωτικός η πιθανότητα μιας επίθεσης από τη Συρία στο Ισραήλ αν και είναι μικρή εντούτοις οι ισραηλινές δυνάμεις οφείλουν να είναι ΄ετοιμες δια παν ενδεχόμενο.

Αναφερόμενος στην κλήση εφέδρων ο ίδιος εκπρόσωπος είπε: «Ουσιαστικά μιλάμε για προσωπικό μερικές εκατοντάδες που πρόκειται να επανδρώσουν το σύστημα Iron Dome και…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 183 επιπλέον λέξεις