ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ – Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι Μαύρης Θάλασσας και Αν. Μεσογείου

Greek National Pride

111110-Ρωσικά-πλοία-στη-Μεσόγειο

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι της Μαυρης θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την διαφαινόμενη προσπάθεια των Δυτικών να εκβιάσουν έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας για επέμβαση στη Συρία, με πρόφαση την δήθεν χρήση χημικών όπλων απο τις κυβερνητικές δυνάμεις

Αυτό μεταδίδουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας από τη Μόσχα, ενώ ταυτοχρόνως το ρωσικό υπουργειο Εξωτερικών διά του εκπροσώπου του Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς, προέβη σε ανάλογη σκληρή δήλωση:

«Oι πληροφορίες ότι οι συριακές αρχές χρησιμοποιούν χημικά είναι πρόκληση», τόνισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς.

Μας κάνει να ανυσηχούμε, ότι επίτηδες δημιουργείται κλίμα για επέμβαση στην Συρία. Αυτό μας οδηγεί να σκεφτούμε, ότι έχουμε να κάνουμε με μία οργανωμένη προβοκάτσια», είπε ο Λουκάσεβιτς.

Και συνέχισε: «Η εγκληματική δράση κοντά στη Δαμασκό, διεξήχθη ακριβώς την στιγμή που η αποστολή εμπειρογνωνώνων του ΟΗΕ είχε αρχίσει με επιτυχία το έργο της στη Συρία, σχετικά με τα πιθανά χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 171 επιπλέον λέξεις