Πολύ περίεργη η ανάρτηση από το «Τρωκτικό». Παραπέμπει σε αυτό που παλαιότερα είχε δηλώσει ο Γ. Καρατζαφέρης στην βουλή: «Γιατί δεν ελέγχθηκε με ποιόν μεγαλοεπιχειρηματία μιλούσε ο Σωκράτης τη νύχτα πριν τον σκοτώσουν»
Για να μάθουμε μετά ότι «Εν τέλει ήταν επιχειρηματίας που συνεργαζόταν»:
«Σας θυμίζω με την υπόθεση Σφηνιά ότι, όταν αυτοκτόνησε ο εφοπλιστής, σε 24 ώρες είχαν κληθεί ως μάρτυρες εκείνοι με τους οποίους είχε μιλήσει το τελευταίο 24ωρο στο τηλέφωνο. Τι έγινε με εκείνους που μίλησαν με το Γκιόλια το τελευταίο 24ωρο; Ακόμα δεν έχει κληθεί κανείς!
Ανάμεσα σε αυτούς, μάλιστα, και κορυφαίος επιχειρηματίας της χώρας. Γιατί δεν τον καλέσατε να τον ρωτήσετε «Τι λέγατε 2 ώρες πριν τη δολοφονία;». Σας είπε; Σας αποκάλυψε κανένα μυστικό; Δεν είχατε τον προβληματισμό, την
Δείτε την αρχική δημοσίευση 51 επιπλέον λέξεις