Στο «μικροσκόπιο» ωράρια και άδειες των δημοσίων υπαλλήλων

Simatoros

dimosios ipallilos1

Στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν ωράρια και άδειες για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους μετά και τους ελέγχους των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης και τον εντοπισμό πολλών κοπανατζήδων.

Οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης βρήκαν μεταξύ άλλων, σε τέσσερα υπουργεία, δημοσίους υπαλλήλους φαντάσματα, οι οποίοι απουσίαζαν από την εργασίας τους αδικαιολόγητα αλλά και προϊσταμένους οι οποίοι δεν ελέγχουν αν τηρείται το ωράριο των υφισταμένων τους. Πρόκειται για τα υπουργεία Εσωτερικών, Πολιτισμού, Τουρισμού και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Παρασκευά Νομικό, οι έλεγχοι επεκτείνονται προκειμένου -όπως είπε- «να διασφαλιστεί ότι η στοιχειώδης και θεμελιώδης υποχρέωση των υπαλλήλων να τηρούν τον χρόνο εργασίας τηρείται απαρέγκλιτα από όλους και σε όλες τις υπηρεσίες».

Πειθαρχικές διώξεις σε όσους δεν τηρούν το ωράριό τους

Πειθαρχικές διώξεις στους υπαλλήλους που απουσίαζαν πάνω από οκτώ ώρες το μήνα και μείωση των αποδοχών εκείνων που δεν συμπλήρωναν το ωράριο τους, ανάλογα με τον χρόνο απουσίας τους ανήγγειλε ο υπουργός…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 486 επιπλέον λέξεις