Το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε μέσα στο πλαίσιο του ποιο κόμμα-φατρία της ενιαίας ολιγαρχικής παράταξης, που κυβερνάει την χώρα, θα έχει τον αποκλειστικό έλεγχο στο δημόσιο ΜΜΕ που ήταν η ΕΡΤ και που θα είναι και η νέα ΕΡΤ.

αἰέν ἀριστεύειν

Η κυβέρνηση, δηλαδή η ΝΔ, έκλεισε την ΕΡΤ με διαδικασίες που θα ακολουθούσε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.

Ομως ας μην γελιόμαστε. Η ΝΔ είναι ένα μόνο από τα τμήματα, είναι μία μόνο από τις φατρίες, τις ενιαίας αντι-δημοκρατικής, ολιγαρχικής παράταξης που κυβερνάει τη χώρα μας για δυο αιώνες. Τα υπόλοιπα κόμματα, από την Χρυσή Αυγή ως το ΚΚΕ, είναι επίσης φατρίες αυτής της ενιαίας ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ παράταξης.

Οι φατρίες αυτές ΔΕΝ έχουν ουσιαστικές πολιτικές διαφορές. Στο μόνο που διαφωνούν είναι στο ότι κάθε μία θέλει την εξουσία για πάρτη της. Αυτή είναι και η μόνη σημαντική διαφωνία τους. Και κάθε μία από αυτές τις φατρίες προσπαθεί να ισχυροποιήσει την θέση της μέσα στο ενιαίο ολιγαρχικό σύστημα νομής και άσκησης της εξουσίας.

Ολες οι φατρίες/κόμματα αυτής της ενιαίας ολιγαρχικής και αντι-δημοκρατικής παράταξης συμφωνούν επάνω στο πιο σημαντικό: οτι την εξουσία πρέπει να την ασκούν λίγοι, δηλαδή την εξουσία πρέπει να την ασκούν τα…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 563 επιπλέον λέξεις