Σαμαράς: Η Ελλάδα Jurassic Park, όπου επιβίωναν οι δεινόσαυροι

Simatoros

Σκληρή κριτική του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ

Σαμαράς: Η Ελλάδα Jurassic Park, όπου επιβίωναν οι δεινόσαυροι

Ευθείες βολές εναντίον των εργαζομένων της ΕΡΤ απηύθηνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονομής των “ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2013” του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα.

“Παντού στον κόσμο υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες, αλλού καλύτερες και αλλού λιγότερο. Τέτοια φαινόμενα αδιαφάνειας δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Η Ελλάδα κατάντησε Jurassic Park , όπου επιβίωναν όλα αυτά τα χρόνια οι δεινόσαυροι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

“Οι εκφραστές της κοινής γνώμης, δημοσιογράφοι και σχολιαστές επαναλάμβαναν: ‘δεν υπάρχει πολιτική βούληση;’. Κι όμως υπάρχει. Η καλύτερη απόδειξη είναι αυτό που έγινε μόλις χθες. Η ΕΡΤ αποτέλεσε το άνδρο της ανασφάλειας και της σπατάλης και αυτό τελείωσε. Στο εξής θα υπάρξει προσωπικό επάξια επιλεγμένο μέσω ΑΣΕΠ, με ένα τεράστιο αρχείο, που αποτελεί πηγή τεράστιου πλούτου, με ικανότητα να προβάλει τη χώρα στο εξωτερικό και να κερδίζει…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 238 επιπλέον λέξεις