Συνδέουν τις γερμανικές αποζημιώσεις με νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους στο Βερολίνο

Greek National Pride

german-atrocities1-630x455

Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία στην Ελλάδα, φαίνεται ότι προβληματίζει πολύ το Βερολίνο κι ας παριστάνουν οι ηγέτες τους τους αδιάφορους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντόϋτσε Βέλε και με αφορμή συζήτηση που έγινε σε εκδήλωση στα γραφεία του Ευροκοινοβουλίου στο Βερολίνο φαίνεται ότι κάποιοι ρίχνουν στο τραπέζι την πληρωμή των αποζημιώσεων μέσω…κουρέματος του ελληνικού χρέους!

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Εναλλακτικούς τρόπους διευθέτησης του ζητήματος των πολεμικών επανορθώσεων της Γερμανίας στην Ελλάδα συζήτησαν οι συμμετέχοντες σε σχετική εκδήλωση στο Βερολίνο.

Το ζήτημα της καταβολής πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο χθεσινής εκδήλωσης στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στο Βερολίνο. Πολιτικοί και επιστήμονες που συμμετείχαν συγκλίνουν στην άποψη ότι η Γερμανία δεν θα δεχόταν ποτέ το σενάριο της άμεσης πληρωμής επανορθώσεων στην Ελλάδα.

Θα μπορούσε το ζήτημα να εξεταστεί στο πλαίσιο ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους; Ο Άμπρεχτ Ριτσλ, ιστορικός της Οικονομίας στο London…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 266 επιπλέον λέξεις