Οι Anonymous «έριξαν» την ιστοσελίδα του Ερντογάν

Greek National Pride

anonymous-1

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χουριέτ», τα μέλη της οργάνωσης που έχουν ήδη εκφράσει την συμπαράστασή τους στους Τούρκους «Αγανακτισμένους» έριξαν την ιστοσελίδα του Τούρκου πρωθυπουργού: «www.basbakanlik.gov.tr», η οποία προς το παρόν δεν είναι προσβάσιμη.

Πρόκειται για την δεύτερη κυβερνοεπίθεση των Anonymous. Στις 2 Ιουνίου είχαν πραγματοποιήσει μία σειρά κυβερνοεπιθέσεων σε κρατικές ιστοσελίδες της Τουρκίας και του τηλεοπτικού σταθμού «NTV» σε ένδειξη συμπαράστασης στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.

Στο παιχνίδι πάντως της ιντερνετικής «επίθεσης» κατά του Τούρκου πρωθυπουργού φαίνεται πως μπήκε και ο «ηλεκτρονικός στρατός» της Συρίας.

Χάκερς υποστηρίζουν ότι παραβίασαν την ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Eσωτερικών και ότι απέκτησαν πρόσβαση σε πληροφορίες, e-mails, τηλέφωνα και κωδικούς πρόσβασης του προσωπικού του πρωθυπουργικού γραφείου.

Μάλιστα φέρεται να έγραψαν και το εξής logo στο site: «Εναντιωθείτε στην άδικη τυραννία του Ερντογάν- Αντισταθείτε στην πολιτική υποκρισίας από το καθεστώς Ερντογάν».

syrian

ΠΗΓΗ:

Δείτε την αρχική δημοσίευση