Ινδία: Σύστημα ναυτικής ασφάλειας της Elbit – Βίντεο

CUBE Defense Analysis

Η Elbit Systems σε συνεργασία με την Winward (ισραηλινών συμφερόντων με έδρα την Ελβετία) θα προσφέρει ολοκληρωμένη λύση στην Ινδία, στον τομέα της ασφάλειας ναυσιπλοΐας. Η μεν Elbit θα προσφέρει το ΜΕΑ Hermes 900 στη ναυτική έκδοση και η Winward το δορυφορικό σύστημα ανάλυσης ναυτικών δεδομένων MarInt.

Το ΜΕΑ Maritime Hermes 900 είναι μια νέα διαμόρφωση που προσφέρει η ισραηλινή εταιρεία, με μεταφερόμενο βάρος αισθητήρων που φτάνει τα 350 κιλά. Επιπλέον φέρει ραντάρ έρευνας επιφανείας, σύστημα αυτόματης αναγνώρισης, μεγάλη διάρκεια πτήσης, δορυφορικές και εξ όψεως τηλεπικοινωνίες, αναμεταδότη για επικοινωνία με σκάφη πέραν του οπτικού ορίζοντα κτλ.

Το MarInt δίνει ψηφιακά γεωδετικά δεδομένα από διάφορες πηγές, όπως οι εμπορικοί δορυφόροι, οι βάσεις ανοιχτών δεδομένων και οι διάφοροι αισθητήρες. Με αυτά καλύπτονται οι περιοχές ενδιαφέροντος, ανεξαρτήτως απόστασης από την ξηρά, παρέχοντας επίγνωση κατάστασης για εκτάσεις όπως είναι οι Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες, τα χωρικά ύδατα, οι περιοχές πέριξ των λιμένων (έλεγχος κυκλοφορίας λιμένων)…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1 επιπλέον λέξη