Με δική τους ιστοσελίδα οι εργαζόμενοι του Flash

neyrospastis

Δική τους ιστοσελίδα έστησαν οι εργαζόμενοι του Flash προκειμένου να διατηρήσουν την επικοινωνία με το ακροατήριο του σταθμού. Όπως σημειώνουν, όλοι οι άλλοι τρόποι επικοινωνίας έχουν καταρεύσει, όπως το τηλέφωνο και το internet, αλλά και η επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού. Το εναρκτήριο κείμενο της ιστοσελίδας – διεύθυνση http://96radiofm.blogspot.gr/   παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον:

«Είμαστε εργαζόμενοι του Flash 96, που από τις 11 Μαρτίου 2013 έχουμε καταθέσει αίτηση προς το ΕΣΡ (με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 2631) για την ανάκληση και χορήγηση άδειας ίδρυσης, εγκατάστασης και λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού κατ’ εφαρμογή του άρθρου 32 του Νόμου 4109/2013.

»Όλοι μας εργαζόμαστε στον ραδιοσταθμό Flash 96 από 15 -24 χρόνια. Και όλοι παραμένουμε απλήρωτοι από το καλοκαίρι του 2012,δηλαδή επί έναν σχεδόν χρόνο, από την εταιρεία Flash ΑΕ συμφερόντων Π. Κυριακίδη. Ο Π. Κυριακίδης είναι φυγόδικος, καθώς καταζητείται από τις ελληνικές αρχές για εμπλοκή στο σκάνδαλο της PROTONBANK. Το εργασιακό καθεστώς, στο οποίο βρισκόμαστε και…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 458 επιπλέον λέξεις