Απάντηση Φιλίππου στην «Κ» για Μιλόσεβιτς

Food for Thought

www.kathimerini.com.cy

Απαντητική επιστολή έστειλε στην «Κ» ο Ανδρέας Φιλίππου σχετικά με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας που αφορούν στην διερεύνηση της υπόθεσης Μιλόσεβιτς, μετά και τις καταγγελίες-παραδοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου πως υπάρχουν στοιχεία στην Λαϊκή. Τα εν λόγω στοιχεία φέρονται να αφορούν στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς πριν από μερικά χρόνια.

Μετά τις δημόσιες δηλώσεις Βγενόπουλου πως υπάρχουν απτά στοιχεία, καλέσαμε τον Γενικό Εισαγγελέα να κάνουν τη δουλειά τους και να προχωρήσουν σε έρευνα για τη σοβαρή αυτή υπόθεση, χωρίς όμως να υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση.  Καλούμε την κυβέρνηση να περιλάβει στους όρους εντολής της ερευνητικής επιτροπής και την υπόθεση αυτή, αφού υπάρχει πλέον μαρτυρία πως μπορούν να εντοπιστούν στοιχεία.

ΦιλιππουΥπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της σχετικής δικαστικής διαδικασίας στο παρελθόν, είχαν εξαφανιστεί χωρίς εξήγηση σχεδόν όλοι οι σχετικοί φάκελοι. Η αδράνεια της Γενικής Εισαγγελίας μας ξενίζει και καμία από τις πιθανές εξηγήσεις δεν τιμά την ίδια την Εισαγγελία…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 277 επιπλέον λέξεις