Κρυφτούλι τέλος!

sotosblog

Κρυφτούλι

Έγραφα χθες ότι άπαξ και απερρίφθη το αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για εκλογές, από ‘δώ και πέρα η ευθύνη για την τροπή των γεγονότων πέφτει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση –ακέραιη στους ώμους και των τριών της τρικομματικής.

Είχα φροντίσει, ωστόσο, να διευκρινίσω προηγουμένως στο ίδιο κείμενο ότι το αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες έχει μεν ως αποδέκτη την κυβέρνηση καθεαυτήν, αλλά, ασφαλώς, και τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Κατέστησα σαφές, φυσικά, ότι εννοούσα τους βουλευτές και των τριών κομμάτων της πλειοψηφίας, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι αυτοί «δέχονται να περιφρονούνται, καθώς παρακάμπτονται οι ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή, καθώς δηλαδή τους στερείται η δυνατότητα να αποσαφηνίσουν τη δική τους θέση», για τα όσα η κυβέρνηση απεργάζεται, προωθεί, θέτει σε εφαρμογή κ.τ.λ., σαρώνοντας τα πάντα στην χώρα ως πειθήνιος, υποτακτικός εντολοδόχος της Τρόικας. Μέσα σε αυτό το «τα πάντα» συπεριλαμβάνω –κυρίως– και την απαξιωτική στάση της προς τη Δημοκρατία, προκειμένου να φέρει…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 620 επιπλέον λέξεις