Άρθρο-Σοκ στην Κύπρο, στο Ρώσικο RT σχετικά με τις ευθύνες ΗΠΑ-Γερμανίας-Τρόικας και όχι μόνο. Κατονομάζουν ως «προβοκάτορα της τρόικας» τον Βγενόπουλο!

Olympia.gr

russiatoday.jpg

The Sword of Damocles hangs over Cyprus

April 02, 2013

Patrick Henningsen is a writer, investigative journalist, and filmmaker and founder of the news website 21stCentury Wire.com.

1.jpg
Reuters / Yorgos Karahalis

Η Δαμόκλειος Σπάθη κρέμεταιπάνω από την Κύπρο2 Απριλίου του 2013

Patrick Henningsen είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος ερευνητής, κινηματογραφιστής και ιδρυτής της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας 21stCentury Wire.com.

Ενώ οι γραφειοκράτες και οι τεχνοκράτες στη Λευκωσία ήταν απασχολημένοι προσπαθώντας να συμφωνήσουν σε ένα ακόμα πιο φοβερό κούρεμα, από οποιαδήποτε από τις προηγούμενες προτάσεις της τρόικας, η θανατηφόρα παθογένεια της ΕΕ έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στις μακρινές γωνιές της χώρας, χτυπώντας τη νότια παραθαλάσσια τουριστική πόλη της Πάφου.

Η Κύπρος κατάφερε να αποφύγει τον αρχικό κίνδυνο ενός γενικευμένου bank run και την πιθανότητα μαζικών ταραχών, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς Κύπριος δεν θέλει να δει τη χώρα του να γίνεται μια άνομη δημοκρατία της μπανάνας στην περιοχή…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 4.296 επιπλέον λέξεις