Πιστή στη γραμμή του «Ναι σε όλα» η ΔΗΜΑΡ

αἰέν ἀριστεύειν

Κοινό μέτωπο με τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους ακολουθεί ο Φώτης Κουβέλης αναφορικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο, αλλά και σε ό,τι αφορά τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί για «δημαγωγία».

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ την Τρίτη, οι αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο αναδεικνύουν την ανάγκη για συνολική αντιμετώπιση της κρίσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του χρέους στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί πάγια θέση του κόμματος.
Όπως επισημάνθηκε, αν δεν αντιμετωπιστεί από κοινού το χρέος της Ευρωζώνης, «θα πνίξει» την οικονομία των χωρών της, θα υπονομεύσει το ευρωπαϊκό όραμα και θα τροφοδοτήσει φυγόκεντρες επιλογές.
Η Αγίου Κωνσταντίνου επισήμανε ξανά ότι η απάντηση στη σημερινή επικυριαρχία της επιβολής αποφάσεων από τους ισχυρούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η προώθηση της οικονομικής και πολιτικής ενοποίησης με δημοκρατική ομοσπονδιακή συγκρότηση και «όχι ο δημαγωγικός λόγος», που προσπαθεί να εμφανίσει το ναυάγιο της πολιτικής της…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 435 επιπλέον λέξεις