Ο παραλογισμός των Σκοπίων:»Σχέδιο Σκόπια 2014″(video)

Η κατάσταση στο γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων έχει ξεφύγει εντελώς. Ο παραλογισμός, η παραχάραξη της ιστορίας, η καλλιέργεια ψεύτικης συνείδησης, ο μεγαλοιδεατισμός, οι προσβολές γειτονικών λαών, η αναπτυσόμενη μισαλλοδοξία προς τους πάντες, ακόμη και με τις εθνότητες που υπάρχουν στα Σκόπια, η ματαιόδοξη ανέγερση κτιρίων μπαρόκ(!!!) στο κέντρο των Σκοπίων(τώρα τι σχέση έχουν τα κτίρια μπαρόκ με την αρχαιότητα, μόνο οι τρελλοί των Σκοπίων γνωρίζουν) για το μεγαλείο των «νεο-μακεδόνων» έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Και όλα αυτά με την έγκριση της επίσημης κυβέρνησης της γειτονικής χώρας και αυτό είναι το ανησυχητικό, το επικίνδυνο γιατί αλλοιώνονται οι συνηδήσεις λαών.

Και ενώ βέβαια εμείς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να αντιδράσουμε έντονα, σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα, ακόμη και με «επίδειξη στρατιωτικής απειλής» (επιτέλους ας αδιαφορήσουμε για το τι θα πουν τα άλλα κράτη και ας καταστήσουε σαφές ότι ως εδώ και μη παρέκει και ότι στα εθνικά θέματα είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να κάνουμε «μπουρλότο» τα Βαλκάνια, όπως αδιαφορούν για τους άλλους το Ισραήλ, η Τουρκία κλπ), όπως δηλαδή κάνουν όλα τα σοβαρά κράτη, που σέβονται πρώτα από όλα την ιστορία τους, τον πολιτισμό τους, την ίδια τους την χώρα με τους κατοίκους της, εμείς παραμένουμε «εγκληματικά νηφάλιοι έως αδιάφοροι» και δεν κάνουμε καμμιά διαμαρτυρία, διπλωματική κίνηση ή διάβημα και να τους καταγγείλουμε διεθνώς ή ακόμη να καταγγείλουμε την ενδιάμεση συμφωνία.

Η πολιτική μας ηγεσία αγωνιά σε κάθε συνάντηση με την Τρόικα και τους Ευρωπαίους «εταίρους» μας και πότε θα μας δώσουν την επόμενη δόση!! Και αντί να αντιδρούμε εμείς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, αντιδρούν τα γειτονικά μας κράτης, που προσβάλλονται και αυτά με την σκοπιανή ηλίθια προπαγάνδα.

Έτσι η τηλεόραση της Βουλγαρίας πρόβαλλε ένα 20λεπτο ντοκυμαντέρ με το τι συμβαίνει σήμερα στα Σκόπια, όπου αποκαλύπτονται όλα τα παραπάνω και με το παραπάνω. Αποκαλύπτεται το «Σχέδιο Σκόπια 2014» της Σκοπιανής κυβέρνησης , που φιλοδοξεί να κάνει τα Σκόπια, αντίγραφο Μακεδονικού πολιτισμού, με κτίρια μπαρόκ (εδώ γελάει κάθε πικραμμένος), ξοδεύοντας εκατομμύρια εις βάρος του λαού, αδιαφορώντας για την ανεργεία που φθάνει το 30-40% , προς χάριν του μεγαλείου των «Μακεδόνων».

Και το αποκορύφωμα είναι ότι όλο αυτόν τον παραλογισμό που κυριαρχεί στο κρατίδιο των Σκοπίων, τον καταγγέλλουν ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Γκεοργκιέφσκι (1998-2002) και ο Δήμαρχος των Σκοπίων, αρχιτέκτονας το επάγγελμα και εμείς δεν το εκμεταλλευόμαστε.

Δείτε το εξαιρετικό ντοκυμαντέρ της Βουλγαρικής τηλεόρασης,

το οποίο αποκαλύπτει όλα τα παραπάνω. Στο τέλος είναι σίγουρα ότι θα σας κυριεύσει οργή και αγανάκτηση, για την ολέθρια εθνική πολιτική, την αδράνεια και εν γένει ανικανότητα των Ελληνικών κυβερνήσεων, για την αντιμετώπιση του γειτονικού παραλογισμού. Εκεί στο ΥΠΕΞ τα βλέπει κανείς, τι σχεδιάζουν και έχουν βούληση να κάνουν κάτι. Προσωπικά αμφιβάλλουμε.

πηγη