Δημαράς κατά Καμμένου/ΑΝΕΛ για την κρατική επιχορήγηση

Χρήματα για τη συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο διεκδικεί ο Γιάννης Δημαράς. Ο κ. Δημαράς έστειλε αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα και αναφέρει ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του χρωστά 225.000 ευρώ 

Με την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά στον οικονομικό εισαγγελέα ζητείται η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κόμματος των ΑΝΕλ για τη μη τήρηση ως τώρα της συνεργασίας των δύο κομμάτων και τη μη απόδοση 225.000 ευρώ στο Άρμα Πολιτών, όπως είχε συμφωνηθεί.

Ως απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο να μοιραστούν την κρατική επιχορήγηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρματος Πολιτών Πάρις Στανωτάς αναφέρει κατάθεση 20.000 ευρώ στις 13 Ιουνίου 2012 του οικονομικού διευθυντή των ΑΝΕΛ στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Δημαρά, κάτι που φαίνεται και σε πρωτοκολλημένη επιστολή του κόμματος.

Παράλληλα, καταγγέλλει τους ΑΝΕΛ για «συνεχείς παλινωδίες και έωλες δικαιολογίες» καθώς και ότι αποφεύγει σκοπίμως την συμφωνηθείσα καταβολή της αναλογίας των επιχορηγήσεων. Η συνειδητή, όπως λέει, άρνηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου να αποδώσει το απαιτούμενο ποσό αποτελεί ποινικό αδίκημα.

ΠΗΓΗ