Τουλάχιστον η Κλεοπάτρα ειχε προσόντα….

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ..
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Και είναι πια φανερό ότι η Ά. Μέρκελ έχει ένα θέμα με τις υπογραφές των Ελλήνων πολιτικών, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά θέλει να προσθέσει στη συλλογή της, την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα. Αλλά και εκείνη …
δε θα φανεί αχάριστη, γιατί αν τελικά της υπογράψει και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μη μπορώντας να της αντισταθεί ούτε κι αυτός (ας μην ξεχνάμε ότι οι προηγούμενοι, παρά τα αρχικά νάζια και τις πύρινες δημόσιες δηλώσεις δήθεν ανυπακοής, στο τέλος υποχώρησαν και της έκαναν το χατήρι ),τότε εκείνη θα πει το »ναι» στην επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.

Αν όμως ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει να της αρνηθεί την υπογραφή του, κάτι στο οποίο βεβαίως ποντάρουν  οι χώρες που θέλουν να βρεθεί η Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης, αφού το δίλημμα της υπογραφής είναι και αυτή τη φορά εκβιασμός του γνωστού πια σε εμάς γερμανικού, άκρως δημοκρατικού  τύπου »υπογράφεις, διαφορετικά τέλος τα χρήματα », θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί τον εκβιασμό στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η χώρα θα βρεθεί και πάλι με την πλάτη στον τοίχο και μπροστά σε μια εκ νέου απειλή άμεσης και άτακτης χρεοκοπίας.

πηγη

Αρέσει σε %d bloggers: