Αυτοκτόνησε κανένας βουλευτής και δεν το μάθαμε.???

Διαβάσαμε την επιστολή του κ. Κρεμαστινού προς τον πρόεδρο της βουλής και αναρωτηθήκαμε:

Πεινάει κάποιος βουλευτής και δεν το μάθαμε;

Γιατί είναι κάποια σημεία της επιστολής όπου παρουσιάζονται βουλευτές σε οικονομική απόγνωση! Απ΄ ότι ξέρουμε κανένας δεν αυτοκτόνησε και ευχόμαστε ποτέ να μην συμβεί.

Πάντως η κρίση και η οικονομική απόγνωση έσπρωξε στην κατάθλιψη την κοινωνία είχε πολλά θύματα, τόσες αυτοκτονίες που σε λίγο θα γίνουν συνήθεια και θα περνάνε σε μονοστηλάκια με ψιλά γράμματα στις εφημερίδες.

Λαϊκιστές αποκαλεί ο κ. Κρεμαστινός όσους βουλευτές αρνήθηκαν διάφορα προνόμια. Μπράβο του! Αν λαϊκισμός είναι,την ώρα που υποφέρει ο λαός, οι εκπροσωποί του στη βουλή να αρνούνται, έστω και συμβολικά, να τον προκαλούν με προνομιακά επιδόματα και λοιπά συντεχνιακά, τότε ζήτω ο λαϊκισμός.

Είμαστε όλοι λαϊκιστές. Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε αυτόν τον κατά Κρεμαστινό λαϊκισμό. Δεν στηρίζουμε και δεν υποστηρίζουμε εκείνους που βλέπουν το βουλευτιλίκι ως βιοποριστικό επάγγελμα και εκείνους που θέλουν να αυξήσουν τις τραπεζικές καταθέσεις τους. Αρκετά με τους επαγγελματίες πολιτικούς.

Στη βουλή κ. Κρεμαστινέ οι βουλευτές είναι για να νομοθετούν ή για να στέλνουν χιλιάδες ευχετήριες κάρτες στις γιορτές των ψηφοφόρων τους; Θέλουν να το κάνουν ας πληρώσουν από την τσέπη τους. Τι θα πεί τηλεφωνική ατέλεια κ. Κρεμαστινέ;

Θα τους πληρώνουμε τα τηλεφωνήματα για τα ρουσφέτια; Μέχρι πριν γίνουν βουλευτές δεν μετακινούνταν με τα αυτοκίνητά τους; Ας κάνουν και τώρα το ίδιο. Τα γραφεία για τα οποία λαμβάνουν επίδομα ενοικίου για ποιό λόγο τα διατηρούν;

Για να πραγματοποιούν συσκέψεις με τεχνοκράτες σχετικά με νομοσχέδια; Η ως ιατρεία που δέχονται επισκεπτήρια ασθενών; Για τους ” πελάτες” τους τα θέλουν, για μηχανισμό ψηφοθηρικό. Κανένα πρόβλημα. Να τα έχουν.

Να πληρώνουν τα ενοίκια με δικά τους λεφτά και όσοι δεν μπορούν να δέχονται τους πολίτες στα γραφεία του κόμματος. Φθάνει πιά με τον συντεχνιασμό των Εθνοπατέρων.!!!!!

πηγη

1 Comment

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.