ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕ…

ΡΕ πανηλίθιοι την ίδια ώρα που σήμερα το πρωί στις  6.50 π.μ., ένας 75χρονος πατέρας δύο παιδιών, στην Κηφισιά αυτοκτονούσε στη μέση του δρόμου λόγω φόρων και χρεών όπως αναφέρει στο σημείωμά του, η μεν Κ. Λαγκάρντ του ΔΝΤ σε νέες δηλώσεις της επανερχόταν στις άθλιες δηλώσεις της περί Ελλήνων φοροκλεπτών και ζητούσε να ενταθεί η είσπραξη των φόρων! Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι εντυπωσιακό ότι ξεκινάει με φόρους, όπως ο φόρος του 1% επί του τζίρου των επιχειρήσεων, αλλά και άλλες κατηγορίες φόρων που κανείς δεν ξέρει από που θα τις εισπράξει!

Και μην μας κατηγορήσει κανείς πως χτυπάμε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της. Αναφέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχει προοπτική νίκης. Η επίθεση που κάνω αφορά το σύνολο της αριστεράς καθώς τα ίδια μυαλά κουβαλάνε όλοι οι αριστεροί. Μάθατε με την καραμέλα, χαμηλή φορολόγηση στους φτωχούς και υψηλή στους δυνατούς! Και θα κρατήσει ο Χ εφοπλιστής την σημαία του στην Ελλάδα! Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Θα αποσύρει σημαίες θα πάρει και τα γραφεία στο city του Λονδίνου, θα χάσουν και τις δουλειές τους οι υπάλληλοι στον Πειραιά. και μετά να δώ ποιους θα φορολογήσετε. ΑΣΤΕΙΟΙ

Άντε ανισσόροποι όλοι σας, μάθατε τώρα και μασουλάτε την ίδια καραμέλα. Θα αυξήσουμε φόρους . Ποια είναι η ελπίδα μιας χώρας για την οποία οι πάντες έχοντες την δύναμη να το επιβάλλουν, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Κ.Λαγκάρντ του ΔΝΤ σήμερα, ζητούν να αυξηθεί η φορολογία, ενώ οι πολίτες της αυτοκτονούν λόγω φόρων; Καμία!

Να βάλετε τους κλέφτες φυλακή ρε. Αυτό να κάνετε. Να πάψετε να μιλάτε για Σκόπια κύριοι,προκαλείτε (όλοι οι αριστεροί). Να κλείσετε τα σύνορα την επομένη των εκλογών και να λειτουργήσετε ειδικά δικαστήρια κύριοι αυτό να κάνετε.

Και απλά να σας υπενθυμίσω, πως και οι 5 της προηγούμενης βουλής δεν μπορέσατε να μαζέψετε όλους και όλους 30 βουλευτές, (Ποινικός Κώδικας άρθρο 162 άσκηση ποινικής δίωξης ακόμα και στον Πρωθυπουργό),για να στείλετε στο ειδικό δικαστήριο πρωθυπουργό και υπουργούς, που κατέστρεψαν την προοπτική των παιδιών μας, και τολμάτε τώρα ρε να μας λέτε πως θα διαλύσετε το μνημόνιο;

Σιγά ρε μάγκες, το καλσόν σας σκίστηκε.

Ξεκολλήστε με τους φόρους ρε.

Από την παραγωγή θα ανέβει ΑΕΠ και εισπράξεις.

ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΩΘΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

πηγη

1 Comments

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.