«Τρόμος και αθλιότητα πολιτικών και ΜΜΕ»

της Κέλλυς Γ.
«Τρομοκρατία είναι η συστηματική χρήση τρόμου, που εκδηλώνεται είτε με βία, είτε με εκφοβισμό,
για τη δημιουργία φόβου!Συστηματική χρήση τρόμου με εκδηλώσεις βίας. Σωματική και ψυχική βία. Βία χρυσαυγιτών πατριωτών/συμμοριών ταυτόσημη….
και συνεργάσιμη με κουκούλα ή χωρίς, με τις μονάδες καταστολής συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας των Ελλήνων. Βία παντού. Πείνα. Ανεργία. Υγεία/περίθαλψη. Παιδεία. Κατάλυση ανθρώπινων και εργασιακών δικαιωμάτων.

Συστηματική χρήση τρόμου μέσω εκφοβισμών. Με απόλυτη έκφραση εξευτελισμού, παραφροσύνης και γελοιότητας πολιτικών και δημοσιογράφων. Αγαπητοί συντελεστές των »δημοκρατικών» ΜΜΕ, αγαπητοί »εθνοσωτήρες», το μόνο που με τρομάζει είναι το μέγεθος της ανοησίας σας, επάξια ανταγωνιστικής με αυτό του απείρου. Γίνατε πια εξαντλητικά γραφικοί μέσα από την αποτυχημένη εμμονή σας για τρομολαγνική χειραγώγηση του Ελληνικού λαού, της ‘’μάζας’’ όπως την αντιλαμβάνεται η ματαιοδοξία σας. Με το φοβικό δίλημμα ‘’ευρώ ή δραχμή’’, που πραξικοπηματικά θέλετε να μας υποβάλλετε στο νου. Με υποθετικά σενάρια, συζητήσεις και ντοκιμαντέρ με τη στήριξη χρηματοδοτούμενων… καναλιών και ‘’αμερόληπτων’’ δημοσιογράφων και φωστήρων.

Η δύναμη είμαστε εμείς, οι πολίτες και το ξέρετε. Εμείς θα σώσουμε τον εαυτό μας και τη χώρα μας. Εμείς θα κάνουμε χαλάστρα στα δουλικά και προδοτικά σας σχέδια, για το ξεπούλημα της Ελλάδας στα ‘’ισχυρά αφεντικά’’ της Ευρώπης. Ακόμα και οι διαφημίσεις σας δεν περιέχουν τίποτα περισσότερο από φοβικά μηνύματα και κακομοιριασμένα παιδικά και μη, πρόσωπα… Νομίζετε λανθασμένα ότι το συναίσθημα του φόβου, είναι το ιδανικότερο μέσο χειραγώγησης της »μάζας»…

Είστε γελασμένοι!!! Προφανώς αγνοείτε 2 εξαιρετικά ισχυρά και υγιή συναισθήματα, που υπερκαλύπτουν αυτό του φόβου: τον θυμό και το ένστικτο της επιβίωσης, που μαζί με την ελληνική περηφάνια, αντιστέκονται στους εκφοβισμούς σας . Προφανώς αγνοείτε το δυνατό νου του Έλληνα και την ελεύθερη βούληση. Προφανώς αγνοείτε την ενδυνάμωση του ευρωπαϊκού ρεύματος αντίδρασης και ένωσης των λαών που έχουν ήδη ή πρόκειται να υποστούν το δημοσιονομικό έλεγχο από τον οικονομικό ολοκληρωτισμό της ‘’εξοχότατης’’ Γερμανίας και της παρέας της.

Προφανώς αγνοείτε τη νομικά θεσμοθετημένη διεκδίκηση ισοτιμίας μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση και ευρωζώνη. Είστε τόσο βυθισμένοι στον μικρόκοσμο σας, στο γερασμένο και δουλικό νου σας και σε ότι σας εξυπηρετεί, που δεν έχετε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθείτε, ότι τα τρομολαγνικά λόγια σας δεν απευθύνονται πια σε κοινό, αλλά στο κενό!!!

πηγη

1 Comment

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.