Σωτήριον έτος 1914. Βάθος κοιτάσματος 200 μ. Αντλία χειροκίνητος!

Γνωρίζει κανείς από εμάς για τα πετρέλαια της Ζακύνθου;

Γιατί δεν τα εκμεταλεύεται το ελληνικό κράτος;

Ιστορικό της προδοσίας.

Aπό την αρχαιότητα σε επιφανειακά κοιλώματα της νήσου Ζακύνθου αναβλύζει μαύρο πετρέλαιο (Μαζούτ) το οποίο οι κάτοικοι ονόμαζαν «Νάφθα» και το χρησιμοποιούσαν για την καύση πυρσών και άλλες εργασίες. Από το 1941 έως το 1945 ο Γερμανικός πολεμικός στόλος έκανε τροφοδοσία καυσίμου πετρελαίου από πετρελαιοπηγές τις οποίες οι Γερμανοί είχαν διανοίξει στην Ζάκυνθο. Αυτές τις πηγές έκλεισαν οι «σύμμαχοι» Άγγλοι το 1946 με τσιμέντο ταχείας πήξεως, με τη δόλια σκοπιμότητα την καταστροφή της ενεργειακής αυτονομίας των Ελλήνων. Η απόφραξη των πετρελαιοπηγών Ζακύνθου, ήταν προδοσία των Άγγλων εναντίον των Ελλήνων διότι οι Γερμανοί είχαν αποχωρήσει από την Ζάκυνθο και είχαν επισήμως αποδεχθεί την ήττα τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1967 – 1973, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της «ΧΡΩΠΕΙ», με κεφάλαια της «ΧΡΩΠΕΙ» και με την υποστήριξη του πατριώτου πρωθυπουργού της Ελλάδος και της Στρατιωτικής Κυβερνήσεως, έκανε νέες διανοίξεις πετρελαιοπηγών στην Ζάκυνθο όπου και κατασκεύασε ένα μικρό διυλιστήριο δοκιμαστικής παραγωγής το οποίο παρήγαγε άριστης ποιότητος πετρελαιοειδή με ελάχιστα ποσοστά θείου, ενώ είχε εκπονηθεί σχεδιασμός κατασκευής μεγάλου διυλιστηρίου στην Ζάκυνθο. (σημ: Ο ίδιος ο Σοφιανόπουλος ο πρώτος και μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που εξόρυξε πετρέλαιο από ελληνικό έδαφος, έχει δηλώσει σε εκπομπές ότι οαρχικός ρυθμός παραγωγής ήταν 40 βαρέλια πετρελαίου ανά ημέρα!)

Μετά την «Μεταπολίτευση» ο Υπουργός (καταστροφής) βιομηχανίας και ενέργειας (Έβερτ) του «πρωθυπουργού» Καραμανλή διέταξε την εθνικοποίηση των πετρελαιοπηγών της «ΧΡΩΠΕΙ» στην Ζάκυνθο με την αιτιολογία ότι «η εξόρυξη πετρελαίου είναι αρμοδιότητα του κράτους, και όχι ιδιωτών». Η «ΧΡΩΠΕΙ», πειθόμενη (ή μη μπορώντας να κάνει αλλιώς) στην ως άνω αιτιολογία, παρέδωσε τις πετρελαιοπηγές της Ζακύνθου στο κράτος, και αμέσως μετά ο Έβερτ διέταξε ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Διαπιστώνοντας ο Σοφιανόπουλος την ατιμία – προδοσία κατά της Ελλάδος από τους Καραμανλή και Έβερτ, αυτοδικαίως το 1975 έθεσε πάλι σε λειτουργία τις πετρελαιοπηγές Ζακύνθου και εκάλεσε τις αρχές να τις παραλάβουν εκ νέου και να τις κρατήσουν σε λειτουργία για παραγωγή Ελληνικού πετρελαίου. Σε απάντηση, ο Έβερτ, με την συνεργασία της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, διέταξε το οριστικό κλείσιμο των πετρελαιοπηγών Ζακύνθου, την καταστροφή του εκεί διϋλιστηρίου της «ΧΡΩΠΕΙ» και την σύλληψη και φυλάκιση του Σ. Σοφιανόπουλου στον Κορυδαλλό, για να αποδειχθεί ότι η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή ξενόδουλων και μασώνων ελλήνων πολιτικών – στρατηγών των ενόπλων δυνάμεων και ΕΛ.ΑΣ. – και ανώτατων δικαστικών, άπαντων διεφθαρμένων προδοτών πρακτόρων, οι οποίοι αναμιγνύοντας το «τερπνόν» της διαφθοράς με το «ωφέλιμον» της οικονομικής και κοινωνικής ανόδου εις τα ανώτατα κλιμάκια των τριών διεθφαρμένων εξουσιών της Ελλάδος, φυλακίζουν και δολοφονούν τους Έλληνες Δημιουργούς και Πατριώτες όπως έκαναν πρόσφατα με την βιολογική δολοφονία του αδελφού Σωτήριου Σοφιανόπουλου, ο οποίος το 1974 αγόρασε ένα πλοίο γεμάτο όπλα από τις ΗΠΑ για να τα μεταφέρει στην προδομένη από τους Καραμανλήδες και Έβερτ, Κύπρο.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Ποιος ήταν ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος

Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στηνΑθήνα.
Το 1956 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αναβρύτων. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πολυτεχνείο Darmstadt της Γερμανίας.
Διετέλεσε επί τετραετία Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών στη Γερμανία.Επί 11 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΧΡΩΠΕΙ.
Ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή έρευνα και τεχνολογία και μεταξύ άλλωνκατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974.
Είχε αρχίσει και την κατασκευή βαλλιστικών πυραύλων αλλά για διαφόρους λόγους η παραγωγή σταμάτησε…
Στα εργαστήρια της ΧΡΩΠΕΙ συνέθεσε και το προωθητικό υγρό πυραύλωνΥδραζίνη.


Στα ναυπηγεία Αυλίδος κατασκεύασε τορπιλακάτους που όμως η προσπάθεια για διαφόρους λόγους δεν συνεχίστηκε…
Προσεκλήθη από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να υποβάλει «οικονομικό υπόμνημα».
Για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης έφερε σε πέρας υλικό εφαρμοσμένης έρευνας υψηλοτάτης τεχνολογίας με άκρως απόρρητη σύμβαση, το οποίο χαρακτηρίστηκε εθνικό θέμα υψίστης ασφάλειας, αλλά ποτέ δεν προσκλήθηκε στις δοκιμές…
Το 1972 απέδειξε ότι η σόγια ευδοκιμεί στη χώρα μας αλλά ναυάγησαν οι προσπάθειες του για βιομηχανική εκμετάλλευση…
Κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής πρωτεϊνούχων αλεύρων υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα. Την τεχνολογία ζήτησε εκτός των άλλων κρατών και η Βουλγαρία με ανταλλαγή τεχνολογίας παραγωγής κιτρικού οξέος, αλλά το κράτος δεν επέτρεψε τη συνεργασία αυτή και διέταξε το κλείσιμο του εργοστασίου.
Το 1977 παρήγαγε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου και κατέληξε στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την κρατική μηχανή, παρόλο που είχε πάρει δύο άδειες γι’ αυτό τον σκοπό…
Κατόπιν όλων αυτών παραιτήθηκε από τη διοίκηση της ΧΡΩΠΕΙ και ασχολείται με τη μελέτη του ελληνικού προβλήματος. Το 1981 αποφάσισε την ίδρυση του Κόμματος του Ελληνισμού.Από το 1990 αφιερώθηκε στο ζήτημα των πανωτοκίων για τα οποία τελικά ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε το 1997 ότι είναι παράνομα.

ΠΗΓΗ HeLLeNiCReVeNgE

Στις εκπομπές του Χαρδαβέλα μίλησαν για τα πετρέλαια στην Ελλάδα που πρέπει να βγάλει η Ελλάδα για να γλιτώσουμε από την κρίση!
Τώρα ξυπνήσατε κύριοι;;;

Λέγανε ότι στο Ιόνιο μπορεί να έχει και 500 εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο ή και περισσότερα!
Στη περιοχή γύρω από τη Θάσο λεγανε ότι μπορεί να έχει μεγάλα κοιτάσματα που καλύπτουν το 50% των αναγκών της χώρας!!
Αλλά δεν μας αφήνουν οι Τούρκοι να τα βγάλουμε γιατί είναι περά από τα 6 μίλια!!!
Προβάλουν αίτια πολέμου-casus belli !!!!
Λεγαν κάποιοι ότι συμφέροντα της εταιρείας SHELL και του Λάτση (!!!) εμποδίζουν την γεώτρηση και την έρευνα για πετρέλαια!
Είπαν επίσης ότι σήμερα η αύξηση μόνον 1 δολαρίου στην διεθνή τιμή του πετρελαίου επιβαρύνει τη χώρα μας με 150 εκατομμύρια δολάρια!!!!!!
Και ενώ έκαναν τέτοια εκπομπή δεν έκαναν ούτε μια αναφορά στα αναβλύζοντα πετρέλαια του Κερί Ζακύνθου και την υπόθεση
Σοφιανοπουλου!!!!!!!!!!!!!!!
Απλά είπαν γενικώς και αορίστως για θαλάσσια περιοχή Ιονίου, ενώ στο Κερί το πετρέλαιο είναι αναβλύζον στην ξηρά και αντλείται πολύ πιο εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος!!

Ακόμα και η «όσια παρθένα» Βελόπουλος, που ήταν παρόν δεν είπε κιχ, μούγκα ενώ γνωρίζει !
Ε! ρε …… στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που εξοντώσατε με τον πιο ελεεινό τρόπο τον Σοφιανόπουλο εγκλωβίζοντας τον στο ιδεολογικό σας χάος δίνοντας του παλιότερα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ εκπομπή στο τηλεαστυ!!!

Η υπόθεση «Πετρελαίων Νήσου Ζακύνθου» αποτελεί μόνη της επαρκές αποδεικτικό στοιχείο των κατά συρροή και κατ’επάγγελμα κακουργημάτων των μελών της Ελληνικής Νομοθετικής – Εκτελεστικής – Δικαστικής εξουσίας ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ως τελεσθέντων και ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΩΣ ΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» και «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», ποιν.κωδ. 134 – 152 και άρθρο συντάγματος 62/δ: «Δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για τα αυτόφωρα κακουργήματα των βουλευτών», και επειδή το συγκεκριμένο κακούργημα τελέσθηκε και τελείται αυτοφώρως και διαρκώς ΚΑΙ από τους 300 προδότες της ελληνικής βουλής ΚΑΙ από τους πρώην και νυν πρόεδρο Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ως «Συλλήβδην ένοχη τελέσεως αυτόφωρων κακουργημάτων δόλιας καταστροφής ελληνικών πετρελαιοπηγών νήσου Ζακύνθου με τον βεβαιωμένο δόλο της καταστροφής της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της ελληνικής οικονομίας και της προκλήσεως γενοκτονίας των ελλήνων μέσω λιμοκτονίας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ << για κατηγορία και παραπομπή του προέδρου Δημοκρατίας σε δίκη>> δια την τέλεση των ως άνω κακουργημάτων δια τα οποία κατηγορείται συλλήβδην όλη η Βουλή, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εφαρμόσει στην Ελληνική επικράτεια «Κατάσταση Πολιορκίας» δια λόγους άμεσου «Απειλής κατά της εθνικής – ενεργειακής ασφάλειας» , συμφώνως με άρθρα Συντάγματος 49/1,2 και 48/1,2,3,4,5,6,7. <την οποία απειλή η ίδια η Βουλή δολίως μαζί με την κυβέρνηση προκάλεσε καταστρέφοντας τις ελληνικές πετρελαιοπηγές Νήσου Ζακύνθου>.
Επομένως εφ’όσον η Βουλή <Νομοθετική Εξουσία> και η Κυβέρνηση – Υπουργεία <εκτελεστική εξουσία> και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας <Νομοθετική και Εκτελεστική εξουσία> συνενέχονται συλλήβδην και άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως εις την υπονόμευση και εις την καταστροφή της ενεργειακής και άρα οικονομικής και άρα βιολογικής ασφάλειας επιβιώσεως των Ελλήνων, επομένως απομένει μόνον η Δικαστική εξουσία της Ελλάδος δια να εφαρμόσει τα άρθρα συντάγματος 62/δ, 49/1,2 και 48/1,2,3,4,5,6,7, με την έννοια της επιταγής – διαταγής του άρθρου 120/4, και ειδικώς του άρθρου 120/3 συμφώνως με το οποίο «Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ» <από τα ανώτατα μασωνικά προδοτικά κλιμάκια της νομοθετικής – εκτελεστικής – δικαστικής εξουσίας Ελλάδος>, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ <ΤΡΙΩΝ> ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ <ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ>, ΔΙΩΚΕΤΑΙ <ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΗ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ (;) – ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ>, ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ <ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ> ΕΞΟΥΣΙΑ <από την κατώτερη νομοθετική εκτός Βουλής – την κατώτερη εκτελεστική ενόπλων δυνάμεων και ΕΛ.ΑΣ. [Από μη μασώνους, ταξιάρχους, συνταγματάρχες, ταγμ/χες κλπ.] – και την κατώτερη δικαστική εξουσία πρωτοδικειων και εφετείων> ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ <της δόλιας, προδοτικής δια την Εθνική ασφάλεια και επιβίωση, σκοπίμου καταστροφής των Ελληνικών Πετρελαιοπηγών από τα ανώτατα μασωνικά προδοτικά κλιμάκια της νομοθετικής – εκτελεστικής – δικαστικής εξουσίας Ελλάδος>.

ΠΗΓΗ ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από εκπομπή του Σωτήρη Σοφιανόπουλου που το ανέβασε στο youtube το jungle-report με σκοπό την χλεύη. Έλα όμως που επαληθεύεται ο κ.Σοφιανόπουλος και το βίντεο τους γυρίζει μπούμεραγκ.
Οι νεοταξίτες καλά θα κάνουν πριν χλευάσουν να ενημερώνονται πρώτα για το ποιον χλευάζουν και για το ιστορικό του αλλιώς γίνονται ρεζίλι.
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, του οποίου οι εκπομπές αποτελούν παραγματικά μαθήματα για όσους δεν γνωρίζουν ιστορία ή γι αυτούς που την γνωρίζουν διατρεβλωμένη, είναι πηγή γνώσης και παιδείας. Και είναι από τους ελάχιστους ΕΛΛΗΝΕΣ που η ζωή του έχει να μας πει πολλά.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1970 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΑΓΚΑΣ, ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ 14 ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕ «ΔΙΥΛΙΣΜΕΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ»!!!!

 πηγη:http://greekcitizen.pblogs.gr