Νέο δίκτυο χωρίς μεσάζοντες

To κοινωνικό δίκτυο που φέρνει σε άμεση επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με τους καταναλωτές είναι γεγονός!

Το http://www.xoris.gr, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2012, έχοντας τις ρίζες του στην ιδέα αρκετών συμπολιτών μας, να να προβούν στην πώληση προϊόντων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό, στον καταναλωτή, αποφεύγοντας έτσι τους μεσάζοντες μεγαλεμπόρους και τα υπερβολικά, και χωρίς λόγο κόστη. 
Μέσα από την κοινότητα αυτήν, στοχεύετε να δοθεί σε όλους τους παραγωγούς η ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους, άμεσα, ανέξοδα και απ’ ευθείας στον καταναλωτή, που με την σειρά του θα λαμβάνει προϊόντα Ελληνικά, αρίστης ποιότητας, και πάντα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ότι στην αγορά, ξέροντας πλέον ότι αγοράζει απ’ ευθείας από τον παραγωγό.
Οι βασικοί στόχοι είναι οι εξής:

* Να βοηθηθούν οι Έλληνες παραγωγοί να προωθήσουν τα αρίστης ποιότητας εγχώρια προϊόντα τους, τα οποία τα τελευταία χρόνια, αντικαθίστανται με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα εισαγωγής, σε κατά πολύ υψηλότερες τιμές, με αποτέλεσμα τα Ελληνικά προϊόντα να μένουν αδιάθετα και να σαπίζουν στα χωράφια.
* Να βοηθηθεί ο Έλληνας καταναλωτής, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα που συνήθως ούτε καν υπάρχουν στα σουπερ μάρκετ, πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής.

* Να γίνει γνωριμία μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών, δημιουργώντας έναν δεσμό φιλίας, και μέσω αυτού οι αγορές να γίνονται χωρίς άγχος, πάντα στην ώρα τους και το βασικότερο, υγιεινά και με ασφάλεια.

Πριν χρησιμοποιήσετε την κοινότητα, όμως,  ρίξτε μία ματιά στους Κανόνες Χρήσης της, αλλά πολύ περισσότερο στον Οδηγό Ασφαλής Αγοράς.

πηγη enikos.gr

Πηγή: metrogreece.gr