«Πιστεύει ότι είμαι αριστερόστροφος»

Μου την «έπεσε» σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου.. , λέγοντας ότι είμαι αριστερόστροφος, ή ότι εκφράζομαι υπέρ της δραχμής. ΛΑΘΟΣ. Εγώ, πιστεύω ακράδαντα εδώ και τρία χρόνια ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται ούτε δεξιά ούτε αριστερή συνταγή. Εφαρμόζεται το «Δόγμα του Σόκ», που είναι δόγμα της Σχολής του Σικάγου του Μίλντον Φρίντμαν. Είναι η γνωστή συνταγή που εφαρμόζεται σε όλε στις ‘’μπανανίες’’ που θεωρούνται κατάλληλες για ξεζούμισμα. Είναι η πρώτη φορά που χώρα μέλος της Ε.Ε. μετατρέπεται σε πειραματόζωο και οδηγείται σε μία διαρκή λεηλασία από ξένους, με ταυτόχρονη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και ταπείνωση των κατοίκων της. Ενδεχομένως (και όχι μόνο ο ‘’ανιψιός’’ μου και στενός φίλος μου, ο Νίκος) πολλοί είναι εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν ότι το ευρώ –σε λίγο- δεν θα παίζει κανένα ρόλο στη ζωή μας, αφού θα είναι αθέατο για τους περισσότερους και δεν θα ‘’κυκλοφορεί’’ στα χιλιάδες κλεισμένα μαγαζιά της αγοράς.

Επίσης δεν μπορεί να λες: «θέλω να είμαι στο ευρώ» και η Ευρώπη-Ευρωζώνη, να μην αναγνωρίζει το Αιγαίο, ως τα νότια σύνορα της Ευρώπης. Γιατί εάν το αναγνώριζε, θα φρόντιζε να διαμηνύσει προς τη Τουρκία ότι το Αιγαίο είναι πράγματι τα νότια σύνορα της Ευρώπης, και όχι μία περιοχή που κάθε τόσο αμφισβητείται από τους γείτονες μας.

Θα έπρεπε αυτό, να το τονίζει κατ’ επανάληψιν η κ. Μέρκελ και οι άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες που με απύθμενη υποκρισία ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα τυγχάνει μίας ισχυρής οικονομικής αλληλεγγύης και όχι ενός τοκογλυφικού δανεισμού που καταλήγει σε υποθήκευση της μοίρας 11 εκ. Ελλήνων! Από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν μπορεί να μας βγάλει κανένας(!). Το θέμα είναι εάν εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε ψέματα στους Έλληνες, ότι μόνο με το ευρώ θα βγούμε στην άκρη του τούνελ και στο φως της ανάπτυξης. Ποιας ανάπτυξης; Μέχρι και ο Γιάννης Πρετεντέρης στο MEGA, αναφερόμενος στην έκθεση της τρόικας και του ΔΝΤ, αναφώνησε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό που περιγράφεται αυτό στις δύο εκθέσεις είναι το εφιαλτικό μέλλον της χώρας και την Ελλήνων. Ποιας ανάπτυξης; Έχουνε πει στους Έλληνες ότι τον Ιούνιο πρόκειται να πάρουν μία ακόμη παρτίδα μέτρων που θα βουλιάξει εντελώς την αγορά και θα φτάσει τους μισθούς σε επίπεδα Σλοβακίας και Σλοβενίας;

Το σύστημα, το δεξιό κατεστημένο και οι μεγαλοαστοί, δεν αντιλαμβάνονται ότι ροκανίζουν τα πόδια τους, ασπαζόμενοι όλες αυτές τις κανιβαλίστικες νεοφιλελεύθερες μεθόδους. Ευθυγραμμιζόμενοι με τις οδηγίες των Γερμανών και της διεθνούς τοκογλυφίας, νομίζουν ότι θα διασωθούν τα συμφέροντα και τα κεκτημένα τους. Όπως έγινε με τους συνεργάτες των γερμανών και τους δοσιλόγους στην Κατοχή. Όπου τελικά, -λόγω εμφυλίου- ‘’σφήνωσαν’’ σε καίριες κρατικές θέσεις και έγιναν πάλι η άρχουσα οικονομική τάξη.

Κάποτε όμως η Δεξιά πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για όλα τα εθνικά μεταπολεμικά εγκλήματα και να κατηγορεί την Αριστερά, ότι αυτή φταίει για όσα συμβαίνουν(!) Να θυμηθούμε τα ερείπια της Κυπριακής τραγωδίας που δημιούργησαν άφρονες- εθνικοπαράφρονες -δικτάτορες της Δεξιάς; Να θυμηθούμε ΌΛΑ τα οικονομικά εγκλήματα της μεταπολίτευσης, που έγιναν με πρωταγωνιστές Πασόκ και Ν.Δ; Να δούμε τώρα την πραγματικότητα μίας «κατεχόμενης χώρας», στην οποία εδρεύει ξένη ύπατη αρμοστεία; Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιοι είναι οι πρωταίτιοι αυτής της ανείπωτης εθνικής καταστροφής! Έχει καταλάβει τη μαύρη προπαγάνδα που γίνεται τρία ολόκληρα χρόνια τώρα. Βλέπει στη τσέπη του τι σημαίνει το ευρώ που του έφερε ο Σημίτης και ο Παπαδήμος με τα Swaps της GOLDMAN SACHS. Επομένως, δεν ποδηγετείτε πλέον από κανέναν υπέρμαχο ή πολέμιο του ευρώ.

πηγη

Αρέσει σε %d bloggers: