«ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΉ»

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»

το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Ανακοινώθηκε η ονομασία αλλά και το σήμα του νέου κινήματος του Πάνου Καμμένου.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook, το νέο κόμμα θα ονομάζεται «Ανεξάρτητοι ‘Έλληνες».

Το σήμα και την ονομασία του κινήματος συνοδεύει ένας χαιρετισμός από τον ανεξάρτητο βουλευτή της Β’ Αθηνών που αναφέρει:

«Καλημέρα,

Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε

Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»

__________________________________________________________________

Με ξεκάθαρο αντιμνημονιακό, εθνικοπατριωτικό  και χριστιανορθόδοξο προσανατολισμό, υπό την ονομασία «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το νέο κόμμα του.

Η κίνηση αυτή είναι η φυσική συνέχεια της στάσης που έχει κρατήσει όλο το τελευταίο διάστημα ο κ. Καμμένος και αποτελεί συνώνυμο της σθεναρής αντίστασής του ενάντια στην υποδούλωση της χώρας στους δανειστές της.

Με προσωπικό κόστος, δηλαδή την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ και συνεχή αγώνα, εντός και εκτός της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος πολέμησε όσο κανείς να αποφευχθεί το δέσιμο της χώρας στο άρμα του μνημονίου, που συνεπάγεται την απώλεια της συλλογικής αξιοπρέπειας και της εθνικής κυριαρχίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος, πρόκειται για μία αντιμνημονιακή κίνηση που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει  περί τις 200.000 υπογραφές πολιτών-συνιδρυτών.

Στο μήνυμα που συνοδεύει το σήμα του κόμματος, που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καμμένος σημειώνει: «Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε Πολλοί. Είμαστε Ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες».

Στον ιδρυτικό πυρήνα πάντως, ανήκουν και άλλα στελέχη όπως οι Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης και Δημήτρης Σταμάτης που προσφάτως αποχώρησαν από τη ΝΔ, ενώ κατά δήλωση του ίδιου του Πάνου Καμμένου γίνονται και συζητήσεις και με στελέχη που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Στην ιδρυτική του διακήρυξη αναφέρεται ότι οι « Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες»».

Ο φορέας διακηρύσσει ότι:

-Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας και της λαϊκής κυριαρχίας

-Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια

-Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους

-Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων

-Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:

α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
β) Τη διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων
και των κατοχικών δανείων

Επίσης δηλώνει ότι:

-Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.

– Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.

-Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά.

ΠΗΓΗ http://www.newsbomb.gr

στο FACEBOOK:https://www.facebook.com/pages/Panos-Kammenos/255561140084

Νέος σύνδεσμος για την ιδρυτική διακήρυξη…..
Κατεβάστε την και αν σας εκφράζει υπογράψτε εσείς και οι φίλοι σας την συνημμένη λίστα και στείλτε την μας με το ταχυδρομείο η αφήστε την στα γραφεία μας για να γίνετε ιδρυτικά στελέχη (χρειάζονται οι αυθεντικές υπογραφές ! ) http://files.me.com/pkammenos/8e3urz

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: