Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Πορείες και συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και στη Θεσσαλονίκη από μαθητές και φοιτητές στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δολοφονία του.
Η συγκέντρωση των μαθητών έχει προγραμματιστεί για τις 12.00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ στις 18.00 στη Καμάρα θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστερά και φοιτητές.
Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η τροχαία Θεσσαλονίκης, λόγω των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από 12.00 ώρα, λόγω της προσέλευσης πολιτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ειδικότερα:
– Από τις 12.00 ώρα θα υπάρξουν σταδιακά παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

www.real.gr