ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
Την ώρα που η κοινωνία (πλήν της ελίτ )σφαδάζει από τα αποτρόπαια κανιβαλλικά μέτρα τα ψηφισμένα από το ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζει η ακροδεξιά συγκατοίκηση με επικεφαλής τραπεζίτη, τα κανάλια που δέν έχουν πάρει (?) χαμπάρι οτι στη Χαλυβουργία άνθρωποι βρίσκονται 35 μέρες σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να μην χάσουν τη δουλειά τους και για να υπερασπιστούν τα εργασιακά τους δικαιώματα, τα κανάλια πού δέν παραιτούνται από το προσφιλές τους της γεωργαλοποίησης της ενημέρωσης, αυτά τα κανάλια της χειραγώγησης ασχολούνται με το τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ και ποιά θα ειναι η τύχη του.

Θα φύγει ή δέν θα φύγει ο γιωργάκης. Θα ειναι υποψήφιοι ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, η Αννούλα του Μισού Σχολειού, θα γίνει ή δέν θα γίνει από τη βάση η εκλογή νέου

αρχηγού, ποιό θα ειναι το νέο ΠΑΣΟΚ και άλλα φαιδρά, λές και την ελληνική κοινωνία την απασχολεί εάν θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς…

Ασφαλώς και δέν ειναι τυχαίο ολο αυτό. Πρέπει να το βαθειά τραυματισμένο ΠΑΣΟΚ, να αρχίσουν να καλλιεργούν νέες αυταπάτες στους εγκαταλείποντες κατά κύμματα το αυτό κόμμα, πού κατάφερε να βάλει στις ράγες της χρεωκοπίας την Ελλάδα ως ιφιγένεια σωτηρίας της ΕΥΡΩΑΠΑΤΗΣ, και να το επαναφέρουν στην πολιτική σκηνή ως κάτι καινούργιο και κυρίως ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ!!! ενα κόμμα που ξέρει οπως λέει το ίδιο να προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών….
Στα πλαίσια αυτά θα πρέπει να σκεφτούν οι πολιτικοί μακιγιέρ και την αλλαγή του συμβόλου και αντί για τον ήλιο να βάλουν στη θέση του τον ΗΛΙΟ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ και μάλιστα με μακρείς κυνόδοντες….

Η επιχείρηση επαναστήλωσης του ΠΑΣΟΚ εντάσσεται μέσα στα πλαίσια ενός άλλου σχεδιασμού που προετοιμάζει την δήθεν εναλλακτική λύση με κεντροαριστερό δήθεν προσωπείο, στην οποία το ΠΑΣΟΚ αυτό το κανιβαλλικό πού γνωρίσαμε θα ειναι ο κύριος κορμός και πάνω του θα γαντζωθούν και άλλα μαϊμουδοαριστερά σχήματα, τύπου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ώστε να παραλάβουν το ταλαιπωρημένο και λεηλατημένο εκλογικό σώμα να του δόσουν δήθεν νέα ελπίδα, διότι προβλέπουν όλα εκείνα τα κέντρα που έστησαν την ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ οτι αυτή δέν θα πάει μακρυά αλλά ούτε και θα μπορεί να ξανασυγκατοικήσει.

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ . ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥΡΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

πηγη