Να συλληφθούν και οι διευθυντές των κρατικών υπηρεσιών που χρωστάνε ΦΠΑ!

Παρακολουθώντας την παρέλαση από τις κάμερες των εξι-εφτά επιχειρηματιών που έχουν συλληφθεί (ορθώς κατά την τεπεινή μας άποψη) για χρέη στην εφορία, διερωτώνται πολλοί αναγνώστες πότε θα αρχίσουν να συλλαμβάνονται οι κρατικοί υπάλληλοι που παρακτρατούν εντελώς παράνομα παρακρατούν και δεν αποδίδουν τον πιστωτικό ΦΠΑ.

Γιατί αν το κράτος άρχισε να  συλλαμβάνει για να δείξει ότι οι νόμοι είναι για  να τηρούνται, τότε πρέπει να οδηγούνται στον Εισαγγελέα και οι διευθυντές; Tων υπηρεσιών όπως και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι για τις επιστροφές ΦΠΑ και άλλων φόρων που αυθαίρετα κρατούν στα δημόσια ταμεία.

Το Δημόσιο έχει παγώσει τις επιστροφές ΦΠΑ (τις οποίες δικαιούνται οι εταιρίες που επενδύουν ή κάνουν εξαγωγές, δηλαδή οι πιο δυναμικές) ενώ δεσμεύει επιστροφές φόρων και τις καθυστερεί χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα πάρει ποτέ αυτά που δικαιούται.

Φέροντας σε απόγωνση ή στο χείλος της καταστροφής ανρθώπους και εταιρείες. Πως είναι δυνατό να συλλαμβάνουν κάποιον που χρωστά π.χ. 200.000 ευρώ ενώ το κράτος χρωστά στον ίδιο 300.000 ευρώ; το κράτος είναι δύο ταχυτήτων; Χαρίζεται στον εαυτό του και τιμωρεί τους πολίτες;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr