ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:»ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΤΕ»

Δεν άφησε αναπάντητες ο Πάνος Καμμένος τις απειλές του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, πως θα υποστεί ποινικές κυρώσεις, αν δεν αναιρέσει τις κατηγορίες του, οτι εργαστήκατε στην εταιρεία Goldman Sachs.

Ο Πάνος Καμμένος με μια επιστολή, ζητάει από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να ανακαλέσει αυτός, και του ζητάει να απευθυνθεί στον Γιώργο Καρατζαφέρη, που τον αποκαλεί πολιτικό του προιστάμενο, καθώς εκείνος πρώτος είχε πει σε συνέντευξη του στο περιοδικό CRASH και στον εκδότη του Γιώργο Τράγκα, πως στο παρελθόν είχε δουλέψει στην Goldman Sachs!

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος τον προτρέπει να ζητήσει ακρόαση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, μέσω των συναδέλφων του, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη!

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Προς : τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Aθήνα, 18 Νοεμβρίου 2011 Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου
Κύριε Παπακωνσταντίνου,
σε απάντηση της επιστολής της 17ης Νοεμβρίου 2011 με αριθ. πρωτ. ΕΜΠ 86, σας απαντώ τα κάτωθι :

Πράγματι στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης αναφέρθηκα σε εσάς και είπα ότι εργαστήκατε στην εταιρεία Goldman Sachs.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που το θεωρείτε εξευτελιστικό και συκοφαντικό να εργάζεται κάποιος σε τράπεζα που αποκαλείται τράπεζα οικονομικών δολοφόνων. Δεν νομίζω να χαίρεται το ίδιο και ο Πρωθυπουργός.

Λυπάμαι που θα σας βάλω στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να στραφείτε κατά του πολιτικού σας προϊστάμενου αρχηγού του ΛΑΟΣ που σας έδωσε την στήριξή του για να συνεχίσετε να εργάζεστε ως Υπουργός, διότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ, στις 1-6-2011 σε συνέντευξη του στο περιοδικό CRASH και στον εκδότη του Γιώργο Τράγκα, στη σελίδα 31 σας αναφέρει ως πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs και μάλιστα λέει ότι «στο παρελθόν δουλέψατε στην Goldman Sachs και εφαρμόσατε την πολιτική της».

Πιθανώς να αναφέρεται στα cds.

Κατόπιν των ανωτέρω κι επειδή για όλα υπάρχει ένα όριο, όπως λέτε κι εσείς στην επιστολή σας, απαιτώ δημόσια δήλωση αναιρέσεως όσων αναφέρετε στην επιστολή σας, δεδομένου ότι συνιστούν πρωτοφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν συνέπειες εκ του νόμου.

Τηλεφωνήστε στον κύριο Αλαφούζο στη Νέα Μάκρη, να σταματήσει την αήθη επίθεση εναντίον μου από τον ΣΚΑΙ.

Αν θέλετε να ζητήσετε συγνώμη από τον πολιτικό σας προϊστάμενο κύριο Γ. Καρατζαφέρη, τηλεφωνήστε από το τριψήφιο τηλέφωνο σας στους συναδέλφους σας κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη για να ζητήσετε ακρόαση.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ανεξάρτητος Βουλευτής Β΄Αθηνών.

πηγη