«Στο ….διάολο» στέλνει ο Χάρυ Κλυν τον Γιώργο Παπανδρέου!

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρυ Κλυνν, μέσω του προσωπικού του μπλογκ, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από την Κρήτη!

Ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Η Κρήτη θέλει να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Η Κρήτη έχει ιστορικούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο, με το Μουσουλμανικό κόσμο, και επιθυμεί να διατηρήσει αυτούς τους δεσμούς και να σφυρηλατήσει νέους».

Ο Χάρυ Κλυνν …εξαγριώθηκε με τις συγκεκριμένες δηλώσεις και κάνει σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού αποκαλώντας τον «ανιστόρητο κουμάσι», «φύραμα»,»σίχαμα» , και «πανίβλακα» ενώ υπεραμύνεται της ελληνικής ιστορίας της Κρήτης..Αναλυτικά έγραψε:

«Καλά είναι να τραβάς τα μαλλιά σου…
Αυτό το φύραμα της πολιτικής ψηφίσαμε να μας κυβερνήσει; Αυτό το σίχαμα που αφού τακτοποίησε τα του οίκου του, αλτρουιστικά σκεπτόμενος, ετοιμάζεται να βρει λύση και στα προβλήματα του Αραβικού κόσμου;

Για ποια δικτατορικά καθεστώτα μιλάς ρε απόβρασμα της πολιτικής;
Μέχρι προ ολίγου έτρεχε πίσω από τους δικτάτορες, τους έγλυφες, τους αποκαλούσες αδελφούς και έπαιρνες και τα αυτόγραφά τους!!!!
Ποιον κοροϊδεύεις ρε αληταρά; Για τόσο ηλίθιους μας περνάς ρε πουλημένο τομάρι; (Δείτε το video)

Η Κρήτη είναι Ελλάδα ρε ανιστόρητο κουμάσι, εκτός και αν αποφάσισες να την πουλήσεις στα κωλοαφεντικά σου…

Τι ιστορικούς δεσμούς μπορεί να έχει μια περιφέρεια της Ελλάδας με τον Αραβικό και Μουσουλμανικό κόσμο; Εκτός και αν θεωρείς την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος… Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό πανύβλακα;
Θα σε ξεσκίσουν οι Έλληνες και πρώτοι από όλους οι περήφανοι Κρήτες, με τα ίδια τους τα χέρια…

Άει στο διάολο κωλοφάρα…»

πηγη