Παπανδρέου μοιραίο πρόσωπο για την Ελλάδα

(Δείτε  VIDEO σε τρία λεπτά όλη την αλήθεια..
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου  σε τρία λεπτά τα είπε όλα.
Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε όλοι.)

Λ. Κατσέλη: Θα ψηφίζω ό,τι είναι προς το δημόσιο συμφέρονΤην εκτίμηση ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να υπερψηφιστούν με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών οι επικείμενες ευρωπαϊκές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, εξέφρασε η ανεξάρτητη βουλευτής, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση. Η κ. Κατσέλη τόνισε ότι θα ήταν θετικό να επιτευχθεί αυξημένη πλειοψηφία και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα το επιχειρήσει, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο χωρίς προηγουμένως να το έχει διερευνήσει.

Την εκτίμηση ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να υπερψηφιστούν με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών οι επικείμενες ευρωπαϊκές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, εξέφρασε η ανεξάρτητη βουλευτής, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Η κ. Κατσέλη τόνισε ότι θα ήταν θετικό να επιτευχθεί αυξημένη πλειοψηφία και εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα το επιχειρήσει, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο χωρίς προηγουμένως να το έχει διερευνήσει.

Ερωτηθείσα εάν η ίδια θα ψηφίσει τη συμφωνία τόνισε θα ψηφίσει ό,τι πιστεύει ό,τι είναι προς το δημόσιο συμφέρον.

Αναφορικά με την επιλογή της να καταψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου για τις κλαδικές συμβάσεις επανέλαβε ότι δεν μπορούσε να πάει κόντρα στη συνείδησή της και ότι οι βουλευτές βρίσκονται στη Βουλή όχι για να βάζουν μια σφραγίδα, αλλά για να συζητούν. «Εξελέγην για να υπηρετήσω το δημόσιο συμφέρον αυτό θεωρώ καθήκον μου», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι θα συνεχίσει να δίνει μάχες στη Βουλή για αυτά που πιστεύει.

«Το να φύγεις είναι μα λιποταξία, δεν φεύγω θα στηρίξω την κυβέρνηση εκεί που πιστεύω ότι πρέπει και όπου υπάρχουν αντιρρήσεις θα το λέω όπως έκανα στο παρελθόν», ξεκαθάρισε.

ΠΗΓΗ