Εξακόσια(!) εκ. ευρώ φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο η σύζυγος Υπουργού Πώς οι Έλληνες Πολιτικοί Διάβρωσαν τη Δημοκρατία

 Ιδού Πώς οι Έλληνες Πολιτικοί Μετέτρεψαν την «Ελληνική Δημοκρατία» σε μια «Κοινοβουλευτική Δικτατορία» του χειρίστου είδους:   (Σύνταγμα: Οχυρό Προστασίας των Καταχρήσεων των Πολιτικών) -(Κομματική Πειθαρχία στις ψηφοφορίες της Βουλής: Αντισυνταγματική και Αντιδημοκρατική Νομοθετική Δικτατορία) – (Κόμματα Εξουσίας: Νόμιμες Συμμορίες του Χειρίστου Είδους και τρομερά Επικίνδυνοι) – (Επιτροπές Ελέγχου των Σκανδάλων: Κωμωδία με Ημέτερους Εισαγγελείς και Δικαστές) (Δικαστική Εξουσία: Απόλυτα Εξαρτώμενη από το Κομματικό Κράτος) -(Τράπεζες: Τοκογλύφοι του Χειρίστου Είδους που δεν προσφέρουν καμία απολύτως «Πρόσθετη Αξία» στην Οικονομία του Κράτους. Μόνο Κοστίζουν υπερβολικά και αυξάνουν τη τιμή του χρήματος, πριν αυτό κυκλοφορήσει στην Αγορά. Υπονομεύουν και εμποδίζουν την Ανάπτυξη αντί να την υποστηρίζουν. Τρομερά Επικίνδυνοι γιατί Εξαγόρασαν απόλυτα την Πολιτική Εξουσία) -(Συνδικαλιστές: Αχρήστευσαν τον Ιερό Ρόλο του Συνδικαλισμού Συμπλέοντας με το Κομματικό Κράτος για να εξασφαλίσουν Πολιτική Καριέρα.)

Οι Ηθικοί και Πραγματικοί Αυτουργοί της Κατάρρευσης της Παγκόσμιας Οικονομίας και φυσικά υπεύθυνοι και υπόλογοι για την Πτώχευση της Ελλάδας είναι:

1) Οι Πολιτικοί, γιατί πρόδωσαν τον όρκο τους να Υπηρετούν και να Προστατεύουν την “Κοινωνία” από οτιδήποτε την Απειλεί.  2) Οι Συνδικαλιστές που επιμένουν στο «Ασυμβίβαστο» του Κομματικού/Συνδικαλισμού και της Πολιτικής Καριέρας.  3) Οι Τραπεζίτες, που χειραγώγησαν τη Νομοθεσία που Ρυθμίζει τις Εργασίες τους εξαγοράζοντας τους Πολιτικούς, τους Συνδικαλιστές και τα ΜΜΕ – 4) Οι Πολυεθνικές, που έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Το πιο σοβαρό και ασυγχώρητο Έγκλημα κατά της Δημοκρατίας που κατόρθωσαν και επέβαλαν στην Κοινωνία οι… «Αγορές» με την πλήρη συνεργασία των “Πολιτικών”, “Τραπεζιτών” και “Συνδικαλιστών”, είναι να πείσουν την Κοινωνία και τις Κυβερνήσεις, ότι ο «Δανεισμός» για «Έξοδα Διαβίωσης» και για «Λειτουργικά Έξοδα» Διακυβέρνησης, είναι εντελώς φυσιολογικός, ενώ επί της ουσίας είναι «Καταστροφικός» και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην Εξαθλίωση και την Απόλυτη Εξάρτηση!

Η «Πολιτική Κομματική Διακυβέρνηση» που Γνωρίσαμε Απέτυχε Παταγωδώς. Για αυτό πρέπει να Απαλλαγούμε από αυτή τη γρηγορότερο δυνατόν.

πηγη