Άλλη Ελλάδα από σήμερα

Από την Πέμπτη το πρωί η χώρα μας, αλλά και εμείς οι ίδιοι, αρχίζουμε ένα ταξίδι στο σκοτάδι χωρίς να ξέρουμε πού θα φτάσουμε, πότε θα φτάσουμε και τί θα μας περιμένει εκεί που θα φθάσουμε.

 Μοιάζει αυτή η τραγική χώρα με τους τρομαγμένους και απελπισμένους ανθρώπους της, να έχει πάει σαν πρόβατο για σφαγή στο κρεβάτι του Προκρούστη, εκεί στις Βρυξέλλες, που διάφοροι δαίμονες -τύπου Σόιμπλε, Μέρκελ, Όλι Ρεν και Λαγκάρντ- ετοιμάζονται να τεμαχίσουν τη ζωή μας.

Όλα αλλάζουν από την Πέμπτη το πρωί, γιατί ένα “κούρεμα” του ελληνικού χρέους 50 ή 60% σημαίνει πρώτα απ’  όλα χάσιμο της πατρίδας μας που περνάει πια στα χέρια των ξένων.

Δηλαδή δεν θα έχουμε πια ελληνική κυβέρνηση, αλλά μια ομάδα ξένων «γκαουλάιτερ» που θα αποφασίζουν για τη ζωή μας.

Πόσα νοσοκομεία θα έχουμε, πόσα σχολεία θα λειτουργούν, πόσοι και ποιοι θα παίρνουν σύνταξη, πόσα φάρμακα θα δικαιούνται οι ασφαλισμένοι στα Ταμεία κ.λπ.

Όσο για την ελληνική κυβέρνηση του μέλλοντος, θα μοιάζει με εκείνες τις Φιλιππινέζες στα πλούσια σπίτια της Κηφισιάς.

Με κομμένη την ανάσα αύριο το βράδυ, η Ελλάδα περιμένει την καταδικαστική απόφαση ουσιαστικά από τη Μέρκελ, που είναι πια η απόλυτη κυρίαρχη της Ευρώπης.

Οι δικοί μας Παπανδρέου-Βενιζέλος και η υπόλοιπη παιδική χαρά, περιμένουν σιωπηλοί και πεταμένοι στη γωνία την απόφαση των ηγετών –λέει- της Ευρώπης.

Καταντήσαμε η Σλοβακία και η Τσεχία να αποφασίζουν για την τύχη της χώρας μας.

Αδέλφια, σηκώστε το κεφάλι όμως.

Ελάτε να παλέψουμε και να τα αλλάξουμε όλα.

Από πολιτικούς και κυβερνήσεις μέχρι «νταβατζήδες» και δήθεν προστάτες μας.

Όρθιοι και έχοντας πια μόνο όπλο την ψυχή μας, ας παλέψουμε τους νεκροθάφτες της ζωής μας.

ΠΗΓΗ