Κουσελάς:Παρέδωσα λίστα,3.800 φυσικών προσώπων,ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΩΝ,με οφειλές μεγαλύτερες του 1εκμ€,Ε Κ Α Σ Τ Ο Σ!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Βενιζέλος στο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ από τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Η κόντρα του με τον Κουσελά έφθασε στα ύψη, ενώ δέχθηκε κριτική από το σύνολο σχεδόν των βουλευτών, αντιλαμβανόμενος ότι το πολιτικό του κεφάλαιο ανάμεσα στους βουλευτές έχει εκμηδενιστεί.

Αυτό προκαλεί εκνευρισμό στον υπουργό Οικονομικών, απότοκο του οποίου ήταν η κόντρα με τον τ. υφυπουργό Οικονομικών Δ. Κουσελά. «Τι μέτρα έχει πάρει για τους μεγαλοφειλέτες;» ρώτησε ο Κουσελάς. «Εγώ είμαι 3 μήνες υπουργός. Εσύ τι έκανες όταν ήσουν υφυπουργός;», απάντησε ο Βενιζέλος. «Ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την κυβέρνηση. Εγώ παρέδωσα λίστα με φοροφυγάδες» ανταπάντησε ο Κουσελάς, προβαίνοντας σε μία καταγγελία που έχει πολιτική βαρύτητα. Σημειώνεται ότι ο Βενιζέλος δεν είπε τίποτε για την καταγγελία Κουσελά…

Κατά τα λοιπά είχαμε την κριτική των βουλευτών για την ασυνεννοησία στο θέμα του δημοψηφίσματος ανάμεσα σε Καστανίδη – Μόσιαλο. Το θέμα έθεσαν ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία έκανε λόγο και για αποτυχία των κυβερνητικών αποφάσεων, ο Ανδρουλάκης και ο Γείτονας που διαφωνεί με το δημοψήφισμα.

αυτα απο το antinews.

Συμπληρώνω(απο αυτα που ειπε στον realFM )

Απο το ΚΤΕ:
Κουσελας:»Εχει στα χέρια του(του την έδωσε ο ίδιος), μια λίστα ο πρωθυπουργός με περισσότερα από 3.800  ονόματα οφειλετών που χρωστούν πανω απο 1 εκτμ.€ (ο καθένας ξεχωριστά) ,στο Ελληνικο Δημόσιο και είναι όλα εισπραξιμα «(!!!)

Λιστα 3.800 ατόμων τα οποία είναι όλα φυσικά πρόσωπα!!!Δεν είναι απο τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν μέχρι τώρα..(Τον ακουσα στο real-FM)..και συμπληρώνει, οτι έχει αποφευχθεί η δημοσιοποίηση των ονομάτων λόγω του οτι οι κυριοι(!) προσέφυγαν στην αρχη προστασίας προσωπικών δεδομένων!!!

Συμπέρασμα:

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΥΦΕΥΓΟΥΝ!!!

και…ΠΑΣΟΚ vs ΠΑΣΟΚ!

‎»Μεγάλα συμφεροντα με σταματησαν,γιάυτο «με εφυγαν», απο την κυβερνηση»!!ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ (ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ) ΦΥΣΙΚΑ!!!

*λιστα 3.800 φυσικων προσωπων,ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ,με οφειλες μεγαλυτερες του 1.000.000€,Ε Κ Α Σ Τ Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!