Κυκλοφοριακό «αμόκ» από πορείες στο κέντρο

Τη δική τους απάντηση δίνουν τα μέλη του ΠΑΜΕ στα νέα μέτρα της κυβέρνησης με πορεία διαμαρτυρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Ομονοίας ενώ κλειστή είναι αυτή την ώρα η Σταδίου.

«Γελάνε και τα μουστάκια του προέδρου του ΣΕΒ βλέποντας να επιχειρείται η κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας που ήταν και είναι χρόνια απαίτησή του.

Άλλωστε οι Βιομήχανοι, με τις πλάτες των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων, διαχρονικά και σήμερα, κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς, αφήνουν απλήρωτους για μήνες χιλιάδες εργαζόμενους, πετούνε στον καιάδα της ανεργίας και σακατεύουν από τις άθλιες συνθήκες και την εντατικοποίηση εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες, οδηγούν στην εξαθλίωση, στην ανέχεια και στην πείνα χιλιάδες οικογένειες, καταργούν τα όποια ελάχιστα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα.

Το κεφάλαιο, η ΕΕ, η τρόικα, ο ΣΕΒ και γενικά οι στυγνοί εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης θα πάρουν την πρέπουσα απάντηση και μέσα από τη μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία (5 Οκτώβρη) αλλά και στη γενική πανεργατική απεργία στις 19 Οκτώβρη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει και η πορεία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ

ΠΗΓΗ