«Το Επιχειρείν Θαρσείν Χρη» (VIDEO)Έφεδροι καταδρομείς στο Σύνταγμα

«Το Επιχειρείν Θαρσείν Χρη»

Οι άνδρες των ΜΑΤ, που είναι και αυτοί όπως όλοι εργαζόμενοι, βρέθηκαν χτες στο Σύνταγμα (1η Οκτωβρίου 2011), μπρος σε μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση. Παρατάχτηκαν, εμπρός στον Άγνωστο Στρατιώτη, σε διμοιρίες, παλιοί έφεδροι Καταδρομείς, 25 έως 60 ετών με επικεφαλής τους παλιούς διμοιρίτες τους.

Τα παραγγέλματα στρατιωτικά, η εντολή της προσοχής, ένας φοβερός ήχος χίλιων αρβυλών να τραντάζει το Σύνταγμα, οι ολιγάριθμοι, τη στιγμή εκείνη ΜΑΤατζήδες, να χλωμιάζουν. Η ομιλία δεν είχε καμία σχέση με οικονομικά αιτήματα.

Προειδοποιούσαν την μη έχουσα νομιμοποιητική πλέον βάση κυβέρνηση, να μην προχωρήσει σε εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, όχι σε νέα Ίμια, να μην παραδοθεί η Θράκη, η Μακεδονία, η Βόρειος Ήπειρος, ότι μελλοντικά δεν θα έχει μελλοντική ισχύ κανένας τέτοιος νόμος της.

Η κατάθεση δάφνινου στεφανιού, παρά την απαγόρευση, έγινε αιφνιδιαστικά, με καταδρομική επιχείρηση 4 νέων εφέδρων καταδρομέων.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΗΡΕΜΗ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ……

Το κείμενο μας το έστειλε αναγνώστης ως σχόλιο στο tsantiri.gr. 

Αναγνώστης

_____

______

______

______

_______

________

ΠΗΓΗ