ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ.

Δικάζονται αύριο οι 39 άνδρες των ΟΥΚ

για τα συνθήματα που φώναξαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Έξω από το Ναυτοδικείο σκοπεύει να παρευρεθεί κόσμος, ο οποίος θέλει να δηλώσει τη συμπαράστασή του στα παλληκάρια μας, τα οποία, σύμφωνα με το μηνυτή δικηγόρο Παναγιώτη Δημητρά, προσέβαλαν συγκεκριμένες εθνοτικές ομάδες (Σκοπιανούς, Τούρκους και Αλβανούς).
Αλήθεια, εκ μέρους ποιων γίνεται η μήνυση από το δικηγόρο; Γιατί, βέβαια, δεν εμφανίστηκαν πρόσωπα των ομάδων που προσεβλήθησαν, άρα ζητήθηκε από τον κ. Δημητρά από πολίτες των γειτονικών κρατών μας να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά εκ μέρους τους. Εκείνος γιατί «σκίστηκε» όμως να τους εκπροσωπήσει; Γιατί να θελήσει γενικώς να εξυπηρετήσει ξένα συμφέροντα εναντίον των ελληνικών; Ερωτηματικά που θα έπρεπε να προβληματίσουν τον καθένα.
Γκρινιάζουν οι εγχώριοι επαγγελματίες αντιρατσιστές για τα συνθήματα που φώναξαν οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, προσβάλλοντας τάχα και παραβιάζοντας τα δικαιώματα των εν λόγω εθνοτήτων, αλλά ούτε κουβέντα για τη ρατσιστική δράση των ίδιων εθνοτήτων προς εμάς. Γαργάρα κάνουμε την αντιμετώπιση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από τους Αλβανούς, γαργάρα το ότι σκότωσαν τον Αριστοτέλη Γκούμα, επειδή μιλούσε ελληνικά, γαργάρα οι ρατσιστικές επιθέσεις των Γυφτοσκοπιανών σε Έλληνες που διαμένουν στα Σκόπια και φυσικά γαργάρα η γενικότερα εξωφρενική στάση των Τούρκων απέναντι στο Έθνος μας. Τα ρατσιστικά συνθήματα των δικών μας τους πείραξαν… ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Μια παράκληση σε όσους θα παρευρεθούν αύριο στη δίκη των παλληκαριών: μη δημιουργήσετε επεισόδια. Φροντίστε να κρατήστε ψύχραιμους τους πιο «θερμοκέφαλους» και να διατηρήσετε γενικώς ήρεμα τα πνεύματα. Με τις φασαρίες το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι να μπουν τα παιδιά σε χειρότερους μπελάδες, καθώς τα καθίκια οι κατήγοροί τους ψάχνονται για τέτοιες ευκαιρίες και το περιμένουν πώς και πώς. Μην τα κάψετε τα παιδιά θέλοντας να τα βοηθήσετε… Σταθείτε απλώς εκεί, απ’έξω, δηλώνοντας τη συμπαράστασή σας σιωπηλά, ώστε να γνωρίζουν πως ο ελληνικός λαός είναι μαζί τους. Αυτό είναι και το νόημα άλλωστε.
Καλή τύχη στα παλληκάρια! Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς την καλύτερη δυνατή έκβαση της αυριανής δίκης.

πηγη