Το «δίδυμο της αμαρτίας», συσκέπτεται και εξετάζει τις δραματικές εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας

Έκτακτη συνάντηση έχουν αυτή την ώρα στη Βουλή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συνάντηση, που αποκάλυψε το star.gr, εξετάζονται οι δραματικές εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας με το σενάριο της ελληνικής χρεοκοπίας να υπερπροβάλλεται πλέον από όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα συζητήσουν υπό το πρίσμα των σημερινών δηλώσεων της Άνγκελα Μέρκελ που συνιστούν αναδίπλωση της γερμανικής πλευράς για το θέμα της ελληνικής χρεοκοπίας και θα συζητήσουν επίσης τα νέα δεδομένα που δημιουργούν οι αμερικανικές πιέσεις προς την ευρωζώνη να μην αφήσει την Ελλάδα να οδηγηθεί σε πτώχευση για να αποφευχθεί ένα ντόμινο στη διεθνή σκηνή.

Στη συνάντηση Παπανδρέου – Βενιζέλου προσήλθε πριν από λίγο και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσκαλούνται και κορυφαίοι τραπεζίτες.

Η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται αισιόδοξη ότι οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών θα οδηγήσουν τελικά σε θετικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία.

πηγη