Οι Anonymous χτύπησαν λόγω διαφθοράς το Κτηματολόγιο!

Οι Αnonymous ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά το ελληνικό δημόσιο, αφού βάσει πληροφοριών τουprotothema.gr το Εθνικό Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα «χακτιβιστών» του διαδικτύου.

Στους λόγους που η ίδια η ομάδα απέδωσε την επίθεση ήταν πρώτιστα η διαφθορά που χαρακτηρίζει το ίδιο το Κτηματολόγιο και τις πρακτικές του. Σύμφωνα με τους Anonymous, πολλάκις τα blogs και διάφορα μέσα ενημέρωσης είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη ανηθικότητα με την οποία λάμβαναν χώρα διαφόρου είδους προσλήψεις, συμβόλαια και την αδιαφάνεια που χαρακτήριζε την κάθε κίνηση.

Η ίδια η δήλωση των χ-ακτιβιστών αναφέρει μεταξύ άλλων και τους διπλά μισθωμένους διευθυντές οι οποίοι κατέχουν και άλλες θέσεις στο Δημόσιο. Η καταγγελία στοχεύει όλα τα παραπάνω, υπογραμμίζοντας πως για όλα πληρώνει στο τέλος ο λαός, μέσω της φορολογίας που τον έχει οδηγήσει στην πτώχευση.

Οι Ανώνυμοι, που τονίζουν ότι δεν αλλοίωσαν οποιοδήποτε στοιχείο, καταγγέλλουν ευθέως τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να πατάξει τις πελατειακές σχέσεις και τη διαφθορά η οποία, σύμφωνα με τη δήλωση, διέπει και χαρακτηρίζει κάθε πλευρά του Κτηματολογίου

Παρατίθεται απόδειξη της δήλωσης για κάθε ενδιαφερόμενο:


πηγη