Δήλωση Χατζηγάκη (+video)

«Θολή» δήλωση Χατζηγάκη – Πάει για διαγραφή;

Δήλωση έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σ. Χατζηγάκης σύμφωνα με την οποία ζήτησε από τη Ν.Δ. και τη σημερινή της ηγεσία να «βάλει πλάτη» για να βγει η χώρα από το σημερινό αδιέξοδο Κυβερνητικοί ερμηνεύουν τη δήλωση ότι αποτελεί κάλεσμα να στηριχθεί η κυβέρνηση.

Ιδού η δήλωση:

«Σε μια χρονική στιγμή που δοκιμάζεται η χώρα και η ηθική της υπόσταση στο εξωτερικό, θεωρώ ότι όλοι, και η Ν.Δ. κυρίως, θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από το εθνικό αδιέξοδο που μας οδήγησε η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠαΣοΚ»  τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Τώρα πως «θα βάλει πλάτη» σε μια «ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠαΣοΚ», αυτό ο ίδιος το ξέρει, αν εννοούσε φυσικά αυτό.

Η φράση “να βάλουμε πλάτη στην ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση” εξόργισε την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης –και είναι ένα από τα σημεία στα οποία αναμένεται να αναφερθεί απόψε ο κ. Σαμαράς. Δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι την διαγραφή του ο Α.Σαμαράς για να «καθαρίσει το τοπίο».

Νωρίτερα, ο γραμματέας συνδικαλισμού της Ν.Δ. κ. Ι. Μανώλης, μίλησε (Ρ/Σ ΝΕΤ) για «οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα» που, όπως είπε, «πιέζουν και τον πρόεδρο της Ν.Δ.» να συμφωνήσει σε μια συγκυβέρνηση.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

________________________________________________________________________

Σε άλλη μία παραφωνία από την επίσημη γραμμή της ΝΔ προχώρησε ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός, Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος, με δήλωσή του, ζήτησε από τη ΝΔ «να βάλει πλάτη, ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, στο οποίο την έχει οδηγήσει η ανίκανη και ανεύθυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
Από την ηγεσία της ΝΔ δεν υπήρξε καμία αντίδραση παρότι είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έχει απορρίψει κατηγορηματικά τις εκκλήσεις για συναίνεση. Κύκλοι της λεωφόρου Συγγρού έλεγαν απλώς ότι δεν ασχολούνται.
Η δήλωση του κ. Χατζηγάκη έγινε μία μόλις ημέρα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις διαρθρωτικές αλλαγές και ενώ το βράδυ ο κ. Σαμαράς παραθέτει δεξίωση στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

πηγη