Διεθνής διάκριση για την Costa Navarino

Στην πρώτη θέση των Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards το The Romanos, a Luxury Collection Resort

   

Στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Favourite Overseas Leisure Hotel: Europe, Asia Minor and the Russian Federation» των βραβείων Conde Nast Traveller Readers’ Travel Awards 2011, βρέθηκε το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino.

Το τουριστικό συγκρότημα που βραβεύθηκε στις 31 Αυγούστου στο Λονδίνο είναι το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που κερδίζει την πρώτη θέση, στη 14ετή πορεία του θεσμού, με τη διάκριση αυτή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάδειξη της Μεσσηνίας και της Costa Navarino διεθνώς.

Στη φετινή απονομή άλλωστε η Ελλάδα είχε σημαντική αναγνώριση, καθώς τα ελληνικά νησιά έλαβαν πρώτη θέση στην κατηγορία Νησιά (Islands), ενώ στο συνολικό Top 100 των καλύτερων εμπειριών ανά τον κόσμο, τα ελληνικά νησιά και το The Romanos, έλαβαν 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

«Η φιλοσοφία μας στην Costa Navarino περιστρέφεται γύρω από την προστασία και ανάδειξη της Μεσσηνίας, των παραδόσεων, παράλληλα με το φυσικό περιβάλλον και την ιστορία της», σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της TEMES φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino κ. Α. Κωνσταντακόπουλος.

Τα βραβεία απονέμονται ετησίως, βάσει της ψηφοφορίας δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του Conde Nast Traveller.

πηγη