Το «φρούτο» της Τσεχίας…

Το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στην Ελλάδα είναι ένα «μη εξοφλητέο δώρο», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Τσεχίας Βάκλαβ Κλάους, γνωστός για τον ευρωσκεπτικισμό του, και την αντίθεσή του στο ευρωπαϊκό νόμισμα.

 «Το λεγόμενο δάνειο προς την Ελλάδα δεν είναι μια βοήθεια που έχει ανάγκη η χώρα αυτή. Δεν είναι εξοφλητέο», δήλωσε ο Κλάους, μετά τη συνάντησή του στην Πράγα με τους πρέσβεις της Τσεχίας.

«Το δάνειο είναι ένα δώρο που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά αντίθετα θα την οδηγήσει στην απομάκρυνση από μια πραγματική λύση, που είναι τόσο αναγκαία», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κλάους, μια μείωση του αριθμού των χωρών της ζώνης του ευρώ (η οποία περιλαμβάνει πλέον 17 χώρες), «δεν θα είναι καταστροφή».

«Οι ισχυρισμοί ότι (η μείωση αυτή) θα δημιουργούσε πανικό είναι λανθασμένοι. Η ΕΕ θα έδειχνε μάλιστα, την αποφασιστικότητά της να ενεργήσει», είπε ο Τσέχος πρόεδρος.

«Αν θα έπρεπε να δηλώσω δημόσια κάτι νέο σχετικά με το ευρώ, αυτό θα ήταν μια ρήτρα εξαίρεσης (opt-out) από την υποχρέωση να εισαγάγουμε το ευρώ (στην Τσεχική Δημοκρατία). Αλλά η κυβέρνησή μας φοβάται», τόνισε.

πηγη

«ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΤΗΣ <ΦΟΥΣΤΑΣ> ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ»!!!

ΔΕΣΤΕ ΤΟ  ΔΕΥΤΕΡΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!)

ΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ !!! 

1 Comment

  1. Λίγη ντροπή, ρε παπαγαλάκια του Άλτερ! (θα μου πεις ποιος την έχασε να τη βρείτε). Μια χαζο-αδυναμία βρήκατε για να «απαντήσετε» στον άνθρωπο; ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ;
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΡΕ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ «ΔΟΣΕΙΣ» ΤΩΝ «ΔΑΝΕΙΩΝ»;;; ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;
    Απλά κάθε «δόση» μετατρέπει «χρέος» (αυτό που εσείς κι η Συμμορία της β-ουλής λέτε ότι υπάρχει, ενώ κανονικός άνθρωπος δεν το είδε ΠΟΤΕ) από υποκείμενο στο Ελληνικό Δίκαιο (που σημαίνει, ότι ΑΝ είχαμε Πατριωτική και Δημοκρατική Κυβέρνηση, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ) σε υποκείμενο στο Αγγλικό Δίκαιο, που είναι ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ακόμη κι αν αποδειχτεί (όπως τώρα καλή ώρα) ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.