Κινέζοι καταστρέφουν μια Lamborghini Gallardo με βαριοπούλες

Γιατί να γίνονται αυτά τα εγκλήματα στον κόσμο; Μία Lamborghini Gallardo καταστρέφετε από μερικούς Κινέζους στη πόλη Qindao της Κίνας. Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το κάνει αυτό αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την Lamborghini!!! Η ιστορία έχει ως εξής:

Την Gallardo την είχε αγοράσει πριν από έξι μήνες (η τιμή εκεί εκεί λόγω φόρων κυμαίνεται από €380.000 έως €545.000 ανάλογα με την έκδοση) αλλά ο κινητήρας της σταμάτησε να λειτουργεί στις 29 του περασμένου Νοέμβρη. Ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Lamborghini και πήγε την Gallardo στην αντιπροσωπεία ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα. Έλα όμως που το πρόβλημα δεν λυνόταν με τίποτα και εκτός αυτού, το σασί και ο μπροστά προφυλακτήρες υπέστησαν ζημιές κατά την μεταφορά. Όπως θα έκανες και εσύ αν ήσουν στην θέση του ιδιοκτήτη, ζήτησε από τον αντιπρόσωπο τουλάχιστον να φτιάξει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά αλλά ο Κινέζος το έπαιξε … Κινέζος και δεν δέχτηκε ότι οι ζημιές έγιναν λόγω δικής τους υπαιτιότητας.

Ο ιδιοκτήτης νευρίασε και ήρθε σε επικοινωνία με τον ίδιο τον CEΟ της Lamborghini Stephan Winkelmann, με τα κεντρικά της Lambo στην Κίνα, με τον διευθυντή After Sales Ασίας – Ειρηνικού αλλά και με το Volkswagen Group αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε!

Και κάπως έτσι για να εκδικηθεί την Lamborghini δείχνοντας την αγανάκτηση του, αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για κερδίσει την προσοχή της Ιταλικής φίρμας, ήταν να την καταστρέψει στις 15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Καταναλωτή. Πήρε λοιπόν μια ομάδα ανδρών και με βαριοπούλες κατέστρεψαν σε δημόσιο δρόμο της Gallardo. Με αυτό ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στην Lambo ότι πρέπει να σεβαστεί τα δικαιώματα του καταναλωτή

Πάντως τον σκοπό του τον πέτυχε, η ιστορία του έπαιξε παντού και η Lamborghini πρέπει να νοιώθει κάπως αμήχανα

klik slide show

πηγη