Ο μυστικός «έρωτας» του Καντάφι για την Κοντολίζα Ράις!

Ένα από τα πολλά περίεργα πράγματα που ανακάλυψαν οι εξεγερμένοι στην κατοικία του Λίβυου ηγέτη στην Τρίπολη, είναι και ένα λεύκωμα, αφιερωμένο στην πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις!

Φυσικά, όταν είσαι νέα, όμορφη και υψηλόβαθμη αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, είναι λογικό να έχει αρκετές «διπλωματικές» κατακτήσεις σε όλο τον κόσμο. Όμως, το φωτογραφικό άλμπουμ που ανακάλυψαν οι εξεγερμένοι στα «ιδιαίτερα» διαμερίσματα του Καντάφι, εγείρει υποψίες για κάτι παραπάνω από μια απλή «διπλωματική» συμπάθεια και εκτίμηση

Το λεύκωμα είναι γεμάτο με φωτογραφίες της Ράις, προφίλ, ανφάς, μόνη, παρέα με τον Καντάφι, σκίτσα της και στιγμιότυπα από διάφορες ομιλίες της!

Το 2007 σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Μουαμάρ Καντάφι είχε εκφράσει υπέρμετρο θαυμασμό για την Κοντολίζα, λέγοντας: «Θαυμάζω και αγαπώ την γλυκιά μου, μαύρη Αφρικανή γυναίκα… Λίζα, Λίζα, Λίζα… θαυμάζω τον τρόπο που ξαπλώνει πίσω στην καρέκλα της και δίνει διαταγές στους Άραβες ηγέτες»!!!


Τον Σεπτέμβριο του 2008, η Κοντολίζα Ράις πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Καντάφι, η οποία θεωρήθηκε ιστορική σε διπλωματικό επίπεδο, καθώς ήταν η πρώτη Αμερικανίδα ΥΠΕΞ που επισκεπτόταν την Λιβύη, για περισσότερο από 50 χρόνια.

Μάλιστα, ένα από τα πανάκριβα δώρα που της είχε κάνει τότε ο Καντάφι, ήταν και ένα βαρύ διαμαντένιο δαχτυλίδι, με χαραγμένο το όνομά του στην μέσα πλευρά!


Εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ χαρακτήρισε το λεύκωμα «περίεργο και ανατριχιαστικό όπως και όλη η συμπεριφορά του Καντάφι» και η ίδια η πρώην ΥΠΕΞ, δεν έχει σχολιάσει καθόλου αυτό το ομολογουμένως, ιδιαίτερο εύρημα!

πηγη