«ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ..ΧΧΧΧΖΕΙΣ, ΡΕ ΨΩΝΑΡΑ» !

Ο Γιώργος Νταλάρας έστειλε μηνύματα «ειρήνης και φιλίας» προς τους Τούρκους,

στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Hürriyet και εξέπληξε με τις δηλώσεις του για το Αιγαίο και την Κύπρο, γεγονός που φαίνεται να ικανοποίησε τους γείτονες μας.

Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει

στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”,

στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο

ανήκει στα ψάρια»!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ,ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής τόνισε πόσο μοιάζουν οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας και δήλωσε «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο.

Ο Γιώργος Νταλάρας που έχει τραγουδήσει πολλές φορές για τον πόνο των ελληνοκυπρίων, υπενθυμίζει πως έχει τραγουδήσει για την Κύπρο και δηλώνει «Στην Κύπρο υπάρχουν προβλήματα και αυτά προέρχονται από 3 πηγές. Την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα. Αυτές οι χώρες υφαίνουν τέτοιο κόμπο που το θέμα οδηγείται σε αδιέξοδο. Όμως στο νησί ζουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν οι στρατιώτες και να ζήσουν όλοι ειρηνικά». Η τουρκάλα δημοσιογράφος Γκιουλμπαχάρ Καράκους που συνομίλησε με τον Νταλάρα δεν γράφει σε ποιους στρατιώτες κάνει αναφορά ο Γιώργος Νταλάρας, δηλαδή στους Τούρκους ή τους Έλληνες. Ο Έλληνας τραγουδιστής σε ερώτηση «ποιος φταίει για τον πόνο στην Κύπρο απαντά « οι εθνικιστές και όσοι έχουν φανατισμό με τη θρησκεία» χωρίς να διευκρινίζεται σύμφωνα με την τουρκική εφημερία από ποια πλευρά των συνόρων είναι αυτοί που περιγράφει ο Νταλάρας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες». Ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει για δεύτερη φορά συναυλία. Οπως γράφει η Ηürriyet, κάποιοι στην Τουρκία τον θεωρούσαν «εθνικιστή και εχθρό των Τούρκων» και πως είχε δηλώσει στο παρελθόν «πως δεν θα δώσει ποτέ συναυλία στην Τουρκία.»

Ο Γιώργος Νταλάρας όμως τους διέψευσε.

(Σημ Φιλίστωρος: Ειλικρινά ο μεγάλος ερμηνευτής Γιώργος Νταλάρας με κάνει να πιστεύω πως είναι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι: Ο ένας που τραγουδάει για τα ιερά και όσια του ελληνισμού (τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; «να τανε το ΄21», «η μάνα του Αλέξανδρου», «συγνώμη για την άμυνα», «ανασήκωσε την πλάτη σου πενταδάκτυλε μου», «μικρή πατρίδα» κτλ) και ένας που αντιγράφει τον Πάγκαλο σε αμετροέπεια και ύφος. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που λένε ότι κάνει το κάνει για τα λεφτά και μόνο. Δεν είναι διπρόσωπος και υποκριτής. Απλά φιλοχρήματος. Δεν ξέρω ποιό από τα δύο είναι χειρότερο….)

ΜΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ …¨»)(&?><!@€$* ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ!

πηγες για την συνΤαΡαΚτιΚότερΗ είδηση της ημέρας:

http://www.defencenet.gr (ομολογουμένως δεν ασχολήθηκε απο εκεί πήρα μόνο το video με τον Μεγάλο  ΝταλαροTerminator)

http://www.istorikathemata.com