Μια κραυγή αγωνίας…

Απο τον Ιωάννη Κωνσταντινίδη και τους εξαιρετικους ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΗΜΝΟΥ

   Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε «εθνικιστή»

όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

 

Για να την πουλήσουν πιο εύκολα.

Γι’ αυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν και -ελλ ήταν και είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί τού «εκσυγχρονισμού» που μας μπουζούριασαν.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;

Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης τής  πατρίδας σου· θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι παριστάνουν την… κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους

«μη νόμιμουςμετανάστες»

τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας;

Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία

και την υποβάθμησαν σε «εκπαίδευση»;

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς

ελληνικές βιομηχανίες

(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά…

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες

οι τράπεζες;

Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;

Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …;

επενδύσεις. αλλά τον τζόγο.

Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε

πάμπλουτοι

σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

 

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν

τόσο την «ελεύθερη αγορά»;

Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …;κανόνες διατροφής.

 

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου;

Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και τών… αρχαιοτήτων; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

 

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους «

επενδύσεις»;

Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν «μορφονιοί» και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

 

Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό

της αλλάζουν ονοματάκι;

Θέλεις 20 euro πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε «όμορφο» που παριστάνει τον… εργολάβο.

 

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά

τα χαζοκούτια;

Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων «τίποτα» με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες τώρα γιατί σ’ έδιωξαν από το χωριό

και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο…

«δημόσιο»;

Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους… «εποίκους».

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι

να δουλεύει σε δυο δουλειές,

ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει

ακόμα και στα… 70 του;

Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό προωθούν την… υπογεννητικότητα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει

ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος;

Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις «άγιες οικογένειες» του τόπου.  Έτσι, στο θέατρο που λέγεται… Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι… θεατρίνοι. 

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά;

Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.

Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Οι κύριοι αυτοί και τα όργανά τους συντελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην πατρίδα σου και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί είναι εκείνοι που τη σχεδίασαν και την εκτελούν!

Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε. Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο… σκοτάδι.

Ειναι μια κραυγή αγωνίας ,και οχι ενα απλό κείμενο..Δεν ειναι  στολισμένο με «σαντιγί» για να εντυπωσιάζει…Ποτισμένο  με πίκρα για ότι «Ελληνικό», που χάθηκε και χάνεται…Οργη γι αυτούς που θέλουν να βάλλουν ημερομηνία λήξης,

σ οτιδήποτε εχει σχέσεις με Εθνικές ρίζες και Εθνική κληρονομιά.

πηγη