Οργή και απόγνωση από τα «μισοπλημμυρισμένα ισόγεια»

Του Αντώνη Καλαμαρα

Οφείλω να απαντήσω σε ένα πολύ ωραίο θέμα που έβαλε η αγαπητή μας (……..).Για εμάς τους «δεξιούς» ή «παραδοσιακούς» υπάρχει μία ιεραρχία η οποία παραμένει κυρίαρχη και δηλωτική της πολιτικής μας συμπεριφοράς.

ΠΑΤΡΙΔΑ>> Παράταξη >> κόμμα

Κι αυτό γιατί η παράταξη προϋπήρξε του κόμματος και φυσικά

η ΠΑΤΡΙΔΑ προϋπήρξε και των δυο …!

Οπολιτικός «μπακλαβάς» όπως αυτός προέκυψε μετά την επταετία 67-74 υπήρξε ένα υπερβολικά απλοϊκό σχήμα εξυπηρέτησης της ανάγκης για πολιτική σταθερότητα και αυτοδύναμες άρα και ισχυρές κυβερνήσεις . Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε για να στεγάσει πολιτικά όλα τα αντιδεξιά υποψήφια στελέχη που δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν με τους δογματικούς κομμουνιστές και γλυκοκοίταζαν το άχρωμο άγευστο άοσμο αλλά προκλητικά απολιτικό και πάντα διχασμένο «κέντρο» .

Απο την άλλη η ΝΔ έγινε για να στεγάσει πολιτικά όλα τα στελέχη της παλιάς ΕΡΕ και φυσικά τους νέους ψηφοφόρους και στελέχη που προήρθαν από την αντικομμουνιστική (αλλά ίσως αναγκαία) υστερία της επταετίας αλλά και τους συμπαθόντες την επταετία και την βασιλεία οι οποίοι δεν έβλεπαν αλλού προοπτική. Φυσικά κι αυτοί στο «κέντρο» στόχευαν. Πλήρης μπακλαβαδοποίηση… Για την ανάγκη καθιέρωσης η κρατικοποίηση των πάντων ονομάστηκε «ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός» και ο δανεισμός του κράτους ονομάστηκε «κοινωνική ανάπτυξη» .

Αργότερα εισήλθε ο μέντορας του φιλελευθερισμού Μητσοτάκης ο οποίος με όχημα την «δεξιά» διεύρυνε τον ήδη εφαρμοσμένο από τον Σημίτη νεοφιλελευθερισμό. Οι συντεχνιακές απαιτήσεις ονομάστηκαν κοινωνικοί αγώνες , και το γκρέμισμα της Ελληνικής παραγωγής εκσυγχρονισμός….

Μας έβαλαν στο γουδί και μας κοπάναγαν με μανία και πέτυχαν να μας διχάσουν 

Τα πράσινα και μπλε καφενεία που ακόμα υπάρχουν!!!!!

Η εξυπηρέτηση της κομματικής νομενκλατούρας και το υπέροχο status quo που είχαν στήσει πολιτικοί, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι και «πνευματικός» (sic) κόσμος γέμιζε τις τσέπες των λαμόγιων, κατάστρεφε την Ελληνική παραγωγή, διέφθειρε την νεολαία και διευκόλυνε το τελευταίο έγκλημά τους. Τον αφελληνισμό της Ελλάδας με την είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών αλλόθρησκων , αλλόδοξων και αλλοεθνών από την Αφρική και την Ασία. Επιμένω ότι οι νόμιμοι πλέον μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Και μέσα σε όλα αυτά ένας λαός πολυ-διχασμένος .

Οι δεξιοί ανασύρουν παλιά συνθήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, οι αριστεροί ( λέμε τώρα) μιλάνε για ξεπούλημα της πατρίδας κι όλοι μαζί ένας αχταρμάς όπου τα κόμματα σαν παλιές πουτάνες που είναι στέκονται στη γωνία και μία μία οι κοινωνικές ομάδες ξεκοκαλίζονται με τους πράσινους και τους μπλέ να ανταλλάσουν απόψεις για το θέαμα αναπαυτικά καθισμένοι στις πολυθρόνες τους , τρώγοντας αυτά που «μαζί τα φάγαμε»…!

Τα τελευταία χρόνια με την απομάκρυνσή μου από τα πολιτικά πράγματα, από την αηδία που ένιωθα για τα καμώματα της κυβέρνησης Καραμανλή και της αντιπολίτευσης Παπανδρέου, μπόρεσα να κατανοήσω πράγματα που η τυφλή κομματική υπακοή δεν με άφηναν.Τελικά οι αριστεροί έχουν κατά το ήμισυ δίκιο…

Η πάλη πρέπει να είναι ταξική!

Οι ανισότητες πλέον είναι τόσο μεγάλες, η απουσία της μεσαίας τάξης τόσο καταλυτική που δεν υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού υπό οποιασδήποτε μορφής πολιτική ή κομματική κίνηση .Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ ένας μικρομεσαίος Έλληνας με τον Χατζηδάκη , τον Σπηλιωτόπουλο , τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βενιζέλο, τον Ραγκούση ή την Διαμαντοπούλου;

Αν και από δεξιά προερχόμενος αναγνωρίζω το δίκαιο των αριστερών που λένε ότι ο αγώνας πρέπει να είναι ταξικός.Στις μορφές πάλης και στις επιδιώξεις διαφωνώ κάθετα. Όπως φυσικά και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Το » τέλος της μεταπολίτευσης» δεν είναι απλά το τέλος μίας εποχής αλλά το τελείωμα ενός ολόκληρου κοινωνικού μοντέλου .

Η αποστασιοποίηση του λαού και κυρίως της νεολαίας από τα κομματικά μοντέλα δεν αποτελούν έκπληξη αλλά ελπίδα όσο κι αν καταδικάζεται αυτό από τα κόμματα. Η αποχή από την εκλογική διαδικασία δεν αποτελεί μόνο αποχή από την ψήφιση του ενός ή του άλλου κόμματος αλλά καταψήφιση ολόκληρου του μοντέλου διοίκησης και διαχείρισης. Η ΝΔ δεν είναι ο Σαμαράς! Δεν είναι ο Καραμανλής! Δεν είναι ο Μητσοτάκης!

Η ΝΔ είμαστε εμείς. οι ψηφοφόροι και τα μέλη. Η Παράταξη. Η ΝΔ δεν είναι ο προορισμός ! Είναι το όχημα.Το όχημα για πορεία τους κράτους σύμφωνα με τις αρχές και την ιδεολογία ΜΑΣ! Και το ΜΑΣ περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες ! Η ΝΔ ή θα αλλάξει ή θα εξαφανιστεί μαζί με όλους τους ξοφλημένους κομματικούς στρατούς που οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου (χχχχχχχ) ότι σε επίπεδο λαού όχι μόνο επιτρέπεται , αλλά επιβάλλεται η δημιουργία συμμαχιών για το γκρέμισμα της σημερινής συμμμορίας που κυβερνά τον τόπο , αλλά και την αποφυγή ανεβάσματος μίας νέας συμμορίας.

Ο γείτονας μας που υποφέρει από αυτό το τραγικό κράτος , την εγκληματική πολιτική της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, δεν είναι κατ’ ανάγκη εχθρός μας επειδή ψήφισε άλλο κόμμα.

Μην ξεχνάμε ότι όσα λαμόγια έχουν αυτοί στο κόμμα τους, άλλους τόσους έχουμε κι εμείς. Γι’ αυτό συντάσσομαι με την (χχχχχχχχ) και συμπληρώνω ότι αν χρειαστεί θα φτάσουμε και σε ένοπλη λαική εξέγερση… Ναι εμείς οι δεξιοί, μαζί με τους αριστερούς τους κεντρώους τους ανένταχτους, ΟΛΟΥΣ τους βασανιζόμενους Έλληνες… Διότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι!! Διότι το 1,000,000 άνεργοι που προβλέπουν για τον Σεπτέμβρη είναι άνθρωποι και όχι νούμερα. Κι αν την πείνα μπορεί να την αντέξουν , την πείνα του παιδιού τους

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!!!!

Έχω πολλά να πω, χείμαρρος τα συναισθήματα με κυριεύουν. Όμως σταματώ κι ελπίζω να ακούσω και τις φωνές όλων των Ελλήνων να φωνάζουν :

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!

Antonis D Kalamaras

3 Comments

  1. Αδέλφια έχετε δίκαιο αλλά ο δαίμονας της διχόνοιας ας μην μπει μέσα σας.Και εγώ μαζί σας να διώξουμε τους καρεκλοκένταυρους απο τις θέσεις που εκβιαστικά κατέχουν στο κόμμα! Είναι αυτές οι θέσεις που πηγαίνουν από πατέρα σε γιο, μέρος της διαθήκης τους και αυτού του άτυπου συμβολαίου που ποτέ δεν υπογράφηκε από κανένα απλό κομματικό μέλος ! Όλοι μαζί μπορούμε,να βοηθήσουμε τον Σαμαρά να κάνει τις τομές στο κόμμα!

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνώ μαζί σου, αλλά καιρός να πάρει αυτό το νυστέρι (γιατρό τον ήθελε ο κ.Κώστας),στα χέρια και να αποφασίσει να κάνει αυτές τις περιβόητες τομές!»οι καιροί ου μενετοί»

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.