“VillaBafo”: Πρωτοπόρα, πάντα, η Θεσσαλονίκη στην μόδα!

Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών τονώνει την αγορά με νέα καταστήματα

Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίζει να φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στους κατοίκους των αστικών περιοχών καθώς το νέο μέτρο θα τονώσει σημαντικά

την κατά τ’ άλλα πεσμένη αγορά της χώρας.

 Ήδη το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε τις πόρτες του σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας με τον ευφάνταστο τίτλο VillaBafo και πλήθος φοιτητών έσπευσε να δοκιμάσει την ποικιλία χαρμανιών και εξωτικών ουσιών που εμπορεύεται το κατάστημα.

Όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, η ιδέα προ-υπήρχε εδώ και καιρό από τα αντίστοιχα Coffee Shops της Ολλανδίας έλειπε όμως το νομικό πλαίσιο που θα στήριζε μία τέτοια επένδυση στην Ελλάδα.

 Το VillaBafo αποτελεί το 1ο Coffee Shop στην Ελλάδα όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν ποικιλίες ναρκωτικών ουσιών πριν αγοράσουν αλλά και να παραγγείλουν το ναρκωτικό της επιλογής τους, εφόσον αυτό δεν διατίθεται άμεσα.

 Η εταιρεία πίσω από το Villabafo ήδη συζητάει με μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της συμπρωτεύουσας με σκοπό την διαφήμιση και προώθηση του brand name μέσα από την χορηγία φανέλας αλλά και το σπονσοράρισμα ουσιών στους οπαδούς της σε ανταγωνιστικές τιμές.

 Οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου ήταν απόλυτα θετικές με τις εντυπωσιακές κοπέλες του promotion να μοιράζουν τρίφυλλα στους περαστικούς. Η εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση έκανε εκπληκτική δουλειά παρατάσσοντας τους ενδιαφερόμενους σε κυκλική διάταξη και μαθαίνοντάς τους χρήσιμεςορολογίες και μεθόδους για την σωστή κατανάλωση των ουσιών.

 Οι περαστικοί διασκέδαζαν ακούγοντας συνθήματα του τύπου “Να γυρίζει παιδιά, να γυρίζει“, “Σιγά, μην μας το πιεί ο αέρας” & “Έλα και η ανάποδη” ενώ δεν έλειπαν και τα ταχύρρυθμα mini-σεμινάρια στριψίματος για τους πραγματικά μερακλήδες.

 Στις σκέψεις των επενδυτών είναι η δημιουργία ενός D.I.Y. (Do-It-Yourself) πάγκου με χημικές ουσίες όπου ο πελάτης θα μπορεί να πειραματιστεί και να δημιουργήσει το δικό του coctail ναρκωτικών όπως ακριβώς το επιθυμεί ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και την online κυκλοφορία του Villabafo.gr του 1ου ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης ναρκωτικών ουσιών όπου οι χρήστες θα μπορούν να παραγγείλουν από τo σπίτι τους τις ουσίες αλλά και όλα τα απαραίτητα σύνεργα χρήσης, πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας ή με αντικαταβολή.

 Επιτέλους, η αγορά θα αρχίσει να αναπνέει και πάλι!

(Σσ: οι υπογραμμίσεις, του κειμένου)

Πηγή: http://www.epicnews.gr/apopinikopoiisi-narkwtikwn-ellada-2240/

   Το Μώλυ: Καλό θα ήταν να διορθωθεί η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ περί “ναρκωτικών”, γενικά, στις φράσεις “ποικιλίες ναρκωτικών ουσιών”, “coctail ναρκωτικών” και “πώλησης ναρκωτικών ουσιών”, αφού πρόκειται, μόνο, περί ινδικής κάνναβης. Και ένα “CD” (= crucial data) δώρο:

 

 Εδώ βλέπετε πώς έφτιαξε μια αράχνη τον ιστό της, υπό την επήρρεια διάφορων ψυχοτρόπων ουσιών, (: η λέξη “ναρκωτικά” είναι, επίτηδες, παραπιστική, λανθασμένη, “μούφα”). Η πρώτη είναι κανονικά, η δεύτερη με μαριχουάνα, η τρίτη με αμφεταμίνη (διεγερτικό, -δηλαδή, καμία σχέση με κυριολεκτικό “ναρκωτικό”. Το αντίθετο. Υπό την επήρρεια αμφεταμίνης δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί ούτε ο …Χριστός- Θεός! Αλλά με τέτοιους νυν επαγγελματίες θεράποντες του λόγου, όπως ο κκ Άκης Παυλόπουλος, που τον άκουσα, μόλις χθες, να λέει “.. η κυβέρνηση βαδίζει, κυριολεκτικά, στην ΚΟΨΗ του ΞΥΡΑΦΙΟΥ“, μάλλον, θα πρέπει να πέσουμε, ομαδικώς, στα …ναρκωτικά για να αντέξουμε την ηλιθιότητα της αγραμματοσύνης). Η τέταρτη με καφεΐνη και η πέμπτη με ηρεμιστικο- καταπραϋντικό, όπου και …αποκοιμήθηκε!

Με μεσκαλινη                                                                                                                                                 με LSD

με χασίσι

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

                                                                 Kαι με το ανώτερο drug, EVER,            δηλαδή, την “ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ”: